Skupiny na Worlds rozlosovány, Fnatic ve skupině s RNG a SKT
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Skupiny na Worlds rozlosovány, Fnatic ve skupině s RNG a SKT

Skupiny na Worlds rozlosovány, Fnatic ve skupině s RNG a SKT

Reibl

Reibl

23. 9. 2019 16:00

Skupina smrti letos nejspíš potkala Fnatic.

Reklama

Rozlosování skupin na Worlds 2019 máme za sebou. Krom základních skupin víme i podobu play-in části, kde nově nalezneme například korejský celek Damwon Gaming.

Základní skupiny

Letošní skupina smrti bohužel padla na Fnatic. Proti SKT T1 a RNG to bude mít parta kolem Rekklese hodně těžké. Mistři LEC, G2 Esports, se zase ocitli ve skupině s nevyzpytatelným LCK celkem Griffin a Cloud9.

Skupina B má na druhou stranu hodně zřejmého favorita na postup. FunPlus Phoenix vyhráli čínskou ligu. J Team ani GAM Esports by jim neměli dělat problém. Zde může druhé místo snadno ukořistit jakýkoliv tým, který postoupí z play-in části.

Losování uzavírá skupina D. Doublelift se může konečně dostat ze skupin, jeho Team Liquid už jednou v Bo5 sérii Invictus Gaming porazil. Jenže do skupiny se může snadno dostat například Damwon Gaming z play-in části, takže nic není jisté.

Play-in

V play-in skupinách se většinou bojuje pouze o druhé místo. Čtveřice Clutch Gaming, Splyce, Damwon a Honk Kong Attitude má postup celkem jistý.

Zde může dojít maximálně k překvapení. Pokud některý z těchto týmů postoupí z druhého místa, střetne se v Bo5 sérii s jiným celkem z prvního místa. Celek, který prohraje, na turnaji končí. To je zřejmě jediný reálný scénář, který může někoho z favoritů play-in části vyřadit.

Worlds odstartují 2. října v LEC studiu, kde se začnou hrát první play-in zápasy. Kdo se s kým utká zjistíte již brzy v našem eSportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama