Skupina B dohrána - Korea zaváhala, Rogue končí poslední
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Skupina B dohrána - Korea zaváhala, Rogue končí poslední

Skupina B dohrána - Korea zaváhala, Rogue končí poslední

Reibl

Reibl

9. 10. 2020 16:00

Známe další dva týmy, které postupují do čtvrtfinále.

Reklama

Šestý den hlavní části Worlds odkryl, kdo postupuje ze skupiny B. V této čtveřici bylo relativně jasné, které týmy patří mezi favority. Korejský Damwon Gaming přišel zabojovat s JD Gaming o první místo a lepší seeding do čtvrtfinále. Rogue a PSG se předpovídaly jen minimální naděje na postup a opravdu se tomu tak stalo.

Damwon prohráli, přesto berou první pozici

Sen v podobě skóre 6:0 se nakonec rozplynul hráčům Damwonu těsně před cílem. Dokonalého skóre ve skupinách se poštěstilo dosáhnout jen hrstce týmů v historii Worlds. Korejský první seed se mezi ně letos nezapíše. Damwon sice porazili koho mohli během prvních pěti her, ovšem na JDG v posledním zápase nestačili. Do playoffs přesto vstupují jako jedni z favoritů turnaje.

Skupina B dohrána - Korea zaváhala, Rogue končí poslední

Druzí JDG ve finálovém dni nečekaně podlehli PSG Talon. Přesto druhý seed z LPL bude patřit mezi nejsilnější týmy, které vstupují do playoffs.

Rogue poslední den prohráli vše, včetně pickems fanoušků

Rogue se v úvodních duelech podařilo přehrát pouze PSG Talon. Druhé kolo double round robinu ovšem dopadlo hůře. Rogue nepřidali další výhru a končí se skóre 1:5 na posledním místě skupiny. Po dominanci v základní části LEC jde jistě o lehké zklamání. Od Rogue se čekalo alespoň třetí místo s a šance překvapit například JDG. Tuto roli nakonec zastali hráči PSG Talon. Play-in týmu se podařilo narušit plány čínského giganta, který jistě pomýšlel na první místo.

Rogue ve výsledku skóre mrzet nemusí. Na worlds se tým dostal poprvé a je plný nadějných nováčků. Nejhorší zprávou pro fanoušky organizace tak budou pokažené pickems. Nemálo lidí totiž týmu věřilo ve zmíněnou třetí pozici.

Zítřejším dnem se dohrává skupina C. Hned v 10:00 odstartují duely střetem Fnatic a TSM. Americký celek nesmí ani jednou zaváhat, jinak pro Bjergsena s Doubleliftem turnaj končí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama