Seznamte se s Predator doplňky pro váš desktop nebo notebook
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Seznamte se s Predator doplňky pro váš desktop nebo notebook

Seznamte se s Predator doplňky pro váš desktop nebo notebook

Giry

Giry

7. 7. 2018 18:00

Pod značkou Acer Predator nenajdete pouze výkonné herní stroje, ale také příslušenství.

Reklama

Věděli jste, že Acer pod svoji gaming značkou Predator nenabízí pouze notebooky, desktopy či případně monitory? Pořídit si můžete také fajn příslušenství, my si ukážeme tři kousky z nabídky.

Predator Cestus 500

Myš je absolutním základem hráčské výbavy a tou také začneme. Na stylovou myš Cestus 500 výrobce naskládal osm programovatelných tlačítek. O dvě hlavní se starají prověřené spínače Omron, což je prostě klasika. Jelikož je hlodavec kompletně symetrický, skvěle se hodí pro leváky, kteří nemají takový výběr. V balení najdete vyměnitelné postranní panely. Kromě klasických můžete připevnit panely s opěrkou pro palec nebo malíček.

Optický senzor zvládne až 7200 DPI, takže v tomto směru vás myš omezovat nebude. Je rok 2018, takže nechybí RGB podsvícení. Na myši svítí tři zóny a vše si podrobně nastavíte v software Predator Quartermaster, včetně až pěti profilů.

Seznamte se s Predator doplňky pro váš desktop nebo notebook

Predator Galea 500

Další nezbytnou součástí hráčské výbavy je headset. Neslouží zdaleka jenom k poslechu hudby a herních zvuků, ale také ke komunikaci se spoluhráči nebo zjištění polohy protivníka. Acer nabízí high-end model Galea 500. Nejzajímavější částí výbavy je technologie TrueHarmony 3D Soundscape. Při reprodukci zvuku bere v potaz otočení hlavy hráče, takže prostorový zvuk vždy slyšíte ze správného směru. Prostorový zvuk znamená, že se sluchátka k počítači připojují USB konektorem. Pro reprodukci zvuku slouží 40mm měniče.

Seznamte se s Predator doplňky pro váš desktop nebo notebook

Predator Gaming Rolltop Backpack

Poslední z představovaného příslušenství je určeno pro majitele herních notebooků. Tento Predator batoh se skvěle hodí pro přenášení jakéhokoliv 15,6” Predator notebooku a ještě zbyde místo na hromadu dalšího. Materiál a konstrukce batohu se postarají o to, aby se vašemu hernímu stroji nic nestalo. Takhle batoh představil Kuba Metelka z RePlay:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama