Semifinále LCS: TSM narazí na Cloud9, Team Liquid vyzve FlyQuest
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Semifinále LCS: TSM narazí na Cloud9, Team Liquid vyzve FlyQuest

Semifinále LCS: TSM narazí na Cloud9, Team Liquid vyzve FlyQuest

Reibl

Reibl

6. 4. 2019 18:00

Dokáže FlyQuest překvapit hvězdný Team Liquid?

Reklama

Již dnes večer začne semifinále americké nejvyšší soutěže. TSM si před týdnem s přehledem poradili s Echo Fox. FlyQuest v těsné sérii zase zdolali Golden Guardians. V základní části skončili na prvním místě Team Liquid, a měli tak možnost vybrat si soupeře. Jelikož má TL lepší bilanci proti FlyQuest, bylo rozhodnutí všem předem jasné. Na Cloud9 tak zbylo TSM a tímto zápasem dnes začneme.

LCS derby: Cloud9 vs TSM

Již ve 23:00 začíná typické klání pro LCS. Týmy Cloud9 a TSM proti sobě odehráli opravdu mnoho her, jak v playoff, tak i v samotném finále. Při vstupu Cloud9 do LCS ve 3. sezóně na tom byl celek v modrých dresech lépe. Po dvou titulech se ale karta obrátila a TSM nad C9 dominovali. Minulý rok přišel obrat a TSM byli vyřazeni v semifinále právě hráči Cloud9. To samé se stalo v regionálním gauntletu. Letos jsou oba týmy velmy rozjeté. TSM vyhráli všechny hry v druhé polovině základní části. Až na jednu, proti Cloud9. Ti zase měli o týden delší pauzu. Duel to tak může být velmi vyrovnaný. Prohra bude neúspěchem pro obě organizace, které míří za titulem.

FlyQuest se pokusí překvapit Team Liquid

V cestě titulu ovšem stojí Team Liquid. Tento tým měl minulý rok slabinu na midu. I přesto dokázali jejich hráči urvat obě domácí trofeje. Letos posílili a jejich midař Jensen prahne po prvním vítězství v LCS. Cestu jim zkříží v neděli ve 21:00 FlyQuest. Právě oni mají největší motivaci zatrhnout vítězné tažení Liquidu. Na midu totiž potkáme Pobeltera, bývalého midaře TL. Favoritem jistě budou hráči s koněm v logu. FlyQuest může jen překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama