Různé postavení v rankedech pro jednotlivé role se bude zatím testovat v Americe a Koreji
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Různé postavení v rankedech pro jednotlivé role se bude zatím testovat v Americe a Koreji

Různé postavení v rankedech pro jednotlivé role se bude zatím testovat v Americe a Koreji

Giry

Giry

18. 1. 2019 18:00

Evropa si počká.

Reklama

Ve videu, které vyšlo včera na oficiálním Youtube kanále League of Legends, nám Riot prozradil, že předtím, než systém rozdílných postavení jednotlivých rolí v hodnocených hrách zamíří na evropské servery, budou nám pokusné králíky dělat hráči v Americe a Koreji. Stále nás ale od brzy začínající nové sezóny čekají velké změny – pokud o nich ještě nevíte, doporučujeme kliknout sem.

Ve videu vývojáři mluví o systému detailněji. Dozvěděli jsme se například, že systém, kvůli kterému dostanete lehčí soupeře, pokud vám bude v champion selectu přidělena autofill role, se už testuje ve frontě “Normal Draft” už od léta. Výsledky jsou prý slibné – na hru prý čekáte stále stejně dlouho, ale winrate v off-rolích hráčů se značně zvýšil.

Nejvíce obav v komunitě panuje z možnosti zneužívat systém pro vlastní prospěch. Jak chce Riot řešit, když si některý hráč bude při autofillu často měnit roli se svými spoluhráči na svou primární? A co když někdo nebude brát hry mimo svoji primární roli vážně? Většinu podobných problémů by měly vyřešit tzv. “Splash LP”. Body do hodnocení totiž nebudete získávat ani ztrácet pouze v roli, za kterou právě hrajete, ale v malé míře také ve všech ostatních rolích. Pokud bude někdo často zneužívat systém autofillu, bude se část bodů, kterou získává či ztrácí z ostatních rolí zvětšovat na úkor primární role.

A důležitá zpráva na konec. Riot je prý připraven tento systém různých ranků pro jednotlivé role opustit a vrátit se k jedinému postavení v žebříčku pro každý účet, pokud se vše ukáže jako nesprávný tah plný chyb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama