Rush se zhostí v CLG nové role
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Rush se zhostí v CLG nové role

Rush se zhostí v CLG nové role

Filip Vít

Filip Vít

25. 2. 2020 17:30

Známý korejský jungler rozšiřuje svoji roli v CLG.

Reklama

Rush má za sebou bohatou kariéru. Nejvíce se nám do podvědomí dostal v dresu Team Impulse, kde dokonce v roce 2015 získal ocenění MVP v nejvyšší americké soutěži. Díky skvělým výkonům si ho pod svá křídla vzali Cloud9, kde působil nejdříve v hlavním týmu, později v akademii. V roce 2018 jsme ho mohli vidět doma v Koreji, kde se mu se spoluhráči z KT Rolster dařilo. Jako aktivní hráč si poté zahrál také v Echo Fox. Spolupráce s liškami nevyšla podle očekávání, tudíž od srpna minulého roku se Rush upsal CLG.

Hlavní náplní sympatického junglera s brýlemi v Counter Logic Gaming je streamování. CLG ale před několika hodinami oznámili, že Rushova role v týmu se rozšíří, neboť kromě streamování se stane tvůrcem obsahu. Co to konkrétně znamená, tím se dvojnásobní šampioni LCS nepochlubili. 

Fanoušci začínají spekulovat dokonce o návratu Korejce přímo na stage, kde by mohl pomoci trápícímu se celku. CLG po pěti týdnech mají na svém kontě jen jedno vítězství a s žalostnou bilancí 1-9 se potácejí na dně tabulky. Na nejbližší soupeře před sebou v tabulce ztrácí tři výhry a šance na playoffs je mizivá. Poslednímu celku se snaží pomoci Pobelter, jenž se k týmu připojil minulý týden. Kdo ví, třeba se po boku několikanásobného šampiona objeví zkušený jungler Rush.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama