Rush a Fenix v jednom týmu, Piglet, Olleh a HeaQ našli nové angažmá
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Rush a Fenix v jednom týmu, Piglet, Olleh a HeaQ našli nové angažmá

Rush a Fenix v jednom týmu, Piglet, Olleh a HeaQ našli nové angažmá

Reibl

Reibl

1. 12. 2018 14:00

Kind boy Rush se vrací do NA LCS.

Reklama

Přestupové období je v plném proudu a máme zde další várku novinek.

Echo Fox nabírají korejské hráče

První z nich se týká severoamerického týmu Echo Fox. Ti v minulé sezóně za dramatických okolností ukončili spolupráci s midařem Fenixem a ADC Altecem. Stalo se tomu tak v poslední možný den, kdy byly povolené přestupy. Zmínění hráči tak prakticky neměli možnost si najít jiný tým. Aby toho nebylo málo, po konci sezóny se s nimi rozloučil i topař Huni.

Dnes v noci bylo oznámeno, že se korejský midař Fenix vrací a spolu s ním i jungler Rush. Ten si v NA LCS již zahrál za Team Impuls a Cloud9. Poté se po něm slehla zem a naposledy jsme ho mohli vidět jako náhradníka v KT Rolster.


Golden Guardians a Clutch Gaming

Černým koněm NA LCS se můžou stát Golden Guardians. Ti již získali na top zkušeného Hauntzera, který přechází z TSM. Jako support se nově objeví Olleh. Toho jsme mohli vidět v minulé sezóně v barvách Teamu Liquid, se kterým vyhrál dva domácí tituly.

Clutch Gaming také mění hráče na botlince. Jejich nejnovější posilou se stává Piglet. Ten bude mít teď možnost potvrdit, že stále patří mezi ty lepší ADC hráče.


HeaQ si zahraje za Rogue v LEC

Pokud vás mrzel odchod týmu Roccat z LCS, nemusíte zoufat. Mnoho jejich hráčů uvidíte v LEC. Jedním z nich je ADC HeaQ. Ten si zahraje na botu s bývalým supportem G2, Wadidem. HeaQ se týmu Rogue upsal na celé tři roky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama