Rozhovor - H2K Proxyfox
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Rozhovor - H2K Proxyfox

Rozhovor - H2K Proxyfox

Giry

Giry

3. 6. 2017 12:00 3

Nová náhradnice z H2K nám odpověděla na několik otázek.

Reklama

Click here for English version / Pro anglickou verzi klikněte sem

Krátce před začátkem letního splitu EU LCS uzavřely týmy své soupisky a jejich hráči jsou připravení na těžké souboje. Některé týmy si také přivedly náhradníky. Startovní pětka H2K zůstává stejná jako v posledním splitu, ale i přesto najdeme v jejich řadách novou tvář. Norská streamerka Amalie "Proxyfox" Reisvaag je nový náhradník v H2K a odpověděla nám na několik otázek.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Ahoj Proxyfox, díky, že sis na nás udělala čas. Jak jsi dostala místo náhradníka v H2K? Prošla jsi klasickým výběrem?

H2K hledali nové náhradníky, protože podle pravidel Riotu musí mít každý tým alespoň dva. Aby mohl být hráč přijatý, musel dosáhnout alespoň na dia 3 v minulé sezóně a projít test chování od Riotu, kde se zjišťuje, jestli je hráč toxický, jestli boostoval ostatní atd. Během jarního splitu jsem H2K pomáhala s hledáním těchto náhradníků ale bez úspěchu. Hráči buď odmítli, protože chtěli hrát pravidelně a dostávat za to slušný plat, nebo neprošli testem chování. Takže jsem skončila v H2K jako náhradník v podstatě jako takové vysvobození - management organizace věděl, že projdu testem chování a požadavek na rank jsem taky splnila.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Rozhovor - H2K Proxyfox

Trénuješ s týmem? Žiješ s nimi v gaming housu?

Většina náhradníků v evropských týmech nehraje aktivně, pokud se nejedná o šesti nebo sedmičlennou soupisku. Já (podobně jako většina ostatních náhradníků) netrénuji s týmem. Také s týmem nebydlím v gaming housu, ale vídám se s hráči i vedením často na různých akcích jako RIOT’s player summit.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Myslíš, že tě v tomto splitu uvidíme hrát v zápase na podiu?

Pokud budu tento split hrát, bude to nejspíš v zápase, kdy už o nic nepůjde (jako během H2K vs Splyce v minulém splitu). Ale doufám, že se zlepším, a to, že jsem se stala náhradníkem, mi rozhodně dodalo motivaci. Možná budu někdy v budoucnu i v základní pětce, ale zatím nejsem dostatečně dobrá.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Na oficiální stránce jsi zapsaná jako midař. Hraješ i jiné role? Jaká je tvoje druhá nejlepší?

Moje druhá nejlepší role je support. Hraju totiž hodně mágy, kteří si vedou dobře v obou rolích.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Rozhovor - H2K Proxyfox

Jací jsou tví oblíbení šampioni? Koho by měli tví protihráči banovat?

Můj nejoblíbenější šampion je Vel'Koz, jsem tak trochu one-trick-pony a Vel'koze si beru kdykoli můžu. Pak také ráda hraji Karmu a Zyru. Tyto šampiony hraju i jako supporty a k tomu navíc ještě Nami.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Občas to musí být těžké být hráčka. Jak se vyrovnáváš s negativními a urážlivými komenty od komunity? Dostají se ti snadno pod kůži?

Když jsem poprvé před třemi a půl lety začala streamovat, tyto komentáře se mě hodně dotýkaly. Lidem se nelíbil můj vzhled, moje hraní, můj přízvuk - v podstatě cokoli. Ale jak šel čas, tak mě tyto komenáře začaly motivovat, abych se zlepšila. A najednou se "haha ty jsi silver" změnilo na "wow ty jsi v diamatu". Ale ať už jste kdokoli, jakmile se objevíte na internetu, hate vás nemine. Takhle to funguje, pokud lidé dostanou šanci vyjádřit svůj názor na druhé v podstatě anonymně.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Měla bys pro ostatní hráčky nějakou radu, jak se s těmito lidmi vypořádat?

Snadno se řekne, že by to měly ignorovat, protože občas je to opravdu těžké. Ale na některých sociálních médiích lze blokovat účty nebo specifická slova či fráze a to hodně pomáhá. Ve hrách také doporučuju používat tlačítko "mute", pokud vás lidé otravují.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Na svém streamu také hodně zpíváš a hraješ na kytaru. Jaká je tvoje oblíbená písnička? Jaký styl hudby posloucháš? Hraješ ještě na jiné nástroje?

Jedna z mých nejoblíbenějších písniček je “Breathe Me”, kterou zpívá Sia. Ona je pro mě opravdu inspirací. Líbí se mi různé druhy hudby, ale moje nejoblíbenější jsou asi alternativní rock/punk nebo akustický - záleží na náladě. A kromě kytary hraju také na piano!

Rozhovor - H2K Proxyfox

Pocházíš z Norska, ale nyní žiješ v Berlíně. Co ti z Norska nejvíc chybí? Co se ti líbí na Německu? Umíš německy?

Chybí mi příroda a můj pes. Jsou to dva rozdílné světy. V Norsku jsem žila blízko hor, pláží a lesů. Tady žiji uprostřed Berlína vedle mnoha nákupních center a hotelů, ale i to má svoje kouzlo. Je to město nabité energií, díky které se cítíte, jako kdyby bylo možné cokoli. Stále mě láká prozkoumávat toto město.

Německy umím jen základy, takže rozumím, co lidé říkají, ale nějakou odbornou konverzaci bych ještě nesvedla.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Berlin není daleko od České republiky. Byla jsi tu někdy? Nebo na Slovensku?

Ve většině evropských zemí jsem už byla, ale v Čechách a na Slovensku ještě ne. Určitě to ale do budoucna plánuji. Vždycky jsem si chtěla projít Prahu.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Rozhovor - H2K Proxyfox

Budeš v nejbližší době na nějaké akci, kde tě fanoušci mohou potkat?

Budu na Dreamhack Summer ve Švédsku! Také se čas od času objevím ve studiu EU LCS a určitě pojedu i na finále, ať už to bude kdekoli. Letos ještě plánuju jet na Gamescom a pravděpodobně i na TwitchCon.

Rozhovor - H2K Proxyfox

Ještě jednou díky za rozhovor.

Proxyfox můžete sledovat na Twitteru, Facebooku a nebo se můžete podívat na její srteam na Twitch.tv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama