[Rozhovor] Charlien
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek [Rozhovor] Charlien

[Rozhovor] Charlien

Little Panda

Little Panda

7. 7. 2017 14:00

Rozhovor s kreslířkou Charlien, kterou budete moci potkat na TH sraze.

Reklama

Jedním z hostu na sraze LoLkařské komunity bude také Charlien, téměř sedmnáctiletá slečna, kterou můžete znát díky jejím skvělým kresbám. Zeptali jsme se jí na pár otázek.

[Rozhovor] Charlien

 Ahoj Charlien. Děkuju že sis na mě našla čas. Mohla by ses nám trochu představit?

Ahoj! Jsem Charlien, milovník koček, nerd a především "umělec". Zabývám se kresbou gaming a fantasy charakterů, většinou vybírám pro tvorbu postavy, které mám nejraději. Mnohdy to jsou postavy z LoL, ale občas klidně i Witcher tématika atp. Kresbě se věnuji prakticky od svých 12-ti let. Od té doby téměř každý den. Momentálně je mi 16 takže už to je dá se říct jedna z hlavních náplní mého života.

Jsem digitální i tradiční artist a mnohdy se zaměřuji na LoL postavy, Co se týče komunity, tak jsem byla požádaná pro IG třeba kreslit jednoho jejich hráče Rda, ale i třeba Herdyn zveřejňoval nějaký ten obrázek, co jsem měla pro ně s Míšou dělat, takže tak. Jinak vesměs mám v oblibě kreslit právě fantasy/gaming charaktery a v tomhle tématickém okruhu.

[Rozhovor] Charlien

[Rozhovor] Charlien

 Kreslíš i anime kresbu?

Kreslím dá se říct všechno. Pokud je o to zájem, tak i anime, ale spíš se zaměřuji na ty LoL postavy, jelikož mám s tím dost úzkou spojitost a strávila jsem u toho taky dost času i hraním, takže postavy jsou mi bližší než anime charaktery.

[Rozhovor] Charlien

[Rozhovor] Charlien

 Takže nejraději kreslíš LoLko, proč?

Jelikož je na výběr spoustu skinů a postavy mají propracované příběhy. Každý je něčím ojedinělý a dají se jakkoliv pojmout. Navíc jsou to i pro druhé oblíbené motivy, které spousta lidí zná a osloví. Jedna z věcí co mě na tom baví je vědět, že to druhým dělá radost a líbí se jim má tvorba. Každý hráč má svým způsobem některé šampiony přirostlé k srdci a vždy mě těší, když můžu tím někoho zaujmout a potěšit.

[Rozhovor] Charlien

[Rozhovor] Charlien

 Taky mě mě zajímalo, zda se těšíš na TH sraz?

Strašně moc. Věřím, že je spousta lidí, které to moc neoslovilo. V dnešní době je hodně těžké se někomu zavděčit. Ale myslím si, že když tam lidi příjdou, tak je bude opravdu zajímat ten program. Takže tam snad bude i dobrá nálada a atmosféra a to je nejlepší. Určitě tam ráda poznám i nové lidi, ničemu se bránit nebudu, plus pro mě to bude hlavně i do života dost zajímavá zkušenost díky tomu, že tam mám sama mít nějaký program se Senshi.

Hlavně na tom oceňuji to, že to je menší akce pro lidi co to opravdu bude zajímat.

[Rozhovor] Charlien

 A co ty a cosplay?

Chodím momentálně s cosplayerem, takže jsem rozhodně v obraze a mnohdy spousty cosplayerů jako takových sleduji, ale osobně to nezvažuji.

[Rozhovor] Charlien

[Rozhovor] Charlien

 Chtěla bys něco dodat?

Spíš ne, možná jen, že se na všechny moc těším!

[Rozhovor] Charlien

 Děkuju moc a těším se na tebe na TH sraze.

Pokud vás oslovila Charlien tvorba, podpořit jí můžete like na její fb fanpage ZDE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama