Royal Never Give Up a MAD Lions vedou své skupiny, Cloud9 se nedaří!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Royal Never Give Up a MAD Lions vedou své skupiny, Cloud9 se nedaří!

Royal Never Give Up a MAD Lions vedou své skupiny, Cloud9 se nedaří!

Honza Fremut

Honza Fremut

9. 5. 2021 12:45

Jak se zatím vyvíjí skupinová fáze MSI?

Reklama

Druhý nejvýznamnější turnaj ve světovém League of Legends – Mid Season Invitational má za sebou polovinu zápasů ve skupinách. Pojďme se před začátkem druhé poloviny podívat, jak se zatím jednotlivé skupiny vyvíjí.

Royal Never Give Up bez problémů vládnou skupině A, kdo postoupí jako druhý?

Skupina A, ve které bojují o dvě postupová místa pouze tři celky – Royal Never Give Up, Unicorns of Love a Pentanet.GG, má odehráno zatím nejvíce zápasů. Čínští šampioni Royal Never Give Up zatím své skupině naprosto dominují bez ztráty kytičky. Při jejich zápasech bylo fanouškům občas až líto jejich soupeřů, jelikož rozdíly kvality byl naprosto propastný. Dá se očekávat, že RNG ani dnes neprohrají a skupinu ukončí s osmi výhrami a žádnou prohrou.

Situace pro Unicorns of Love se ovšem zkomplikovala poté, co ztratily svůj druhý zápas proti australským Pentanet.GG. V průběhu nedělního odpoledne se tedy ve skupině A rozhoří především souboj mezi těmito dvěma celky o druhé postupové místo do takzvané Rumble fáze. Mírnými favority jsou stále ruští Unicorni, stát se ovšem může cokoliv!

Carzzy s Humanoidem se ženou za dalším úspěchem, najdou svého přemožitele? 

Česká dvojička Humanoid-Carzzy v barvách MAD Lions dokázala naprosto pobláznit nejenom evropské fanoušky, ale teď také celý svět. Parta mladých lvíčat po výhře evropské LEC nyní vede skupinu B se skóre 3:0 a zdá se, že bude pro jakýkoliv tým velmi náročné najít způsob, kterým by tyto hvězdičky přehráli. Před začátkem turnaje se spekulovalo, že by “kryptonitem” evropských zástupců mohly být paradoxně týmy z horších regionů. Nutno uznat, že především v zápase proti turecký Istanbul Wild Cats měl Carzzy a spol. namále, v závěru hry ovšem dokázali zvrátit vše ve svůj prospěch a vyhrát. Jestli se bude podobný scénář opakovat, zjistíme již v pondělí!

Cloud9 se trápí ve skupině C

Skupina C měla nabídnout zajímavý souboj mezi korejským hegemonem DWG KIA a americkými vyslanci Cloud9, zatím se fanoušci dočkali pouze korejské krasojízdy a amerického strádání. Cloud9 evidentně nepřijeli na Mid Season Invitational v ideální formě a v závěru skupinové fáze budou muset bojovat o druhé postupové místo. 

Velmi překvapivá byla především prohra proti japonským DetonatioN FocusMe a podprůměrné výkony junglera Blabera, který svému týmu rozhodně nepomáhá. S nedobrými výsledky pochopitelně také na americký tým roste tlak fanoušků a bude velmi zajímavé sledovat, jak se se svou situací popasují a dokáží přes všechny potíže podat dostatečně dobrý výkon. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama