Rogue vyzvou G2 Esports v boji o první místo, následně se utkají s MAD Lions
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Rogue vyzvou G2 Esports v boji o první místo, následně se utkají s MAD Lions

Rogue vyzvou G2 Esports v boji o první místo, následně se utkají s MAD Lions

Dominik

Dominik

5. 3. 2021 15:00

Máme před sebou velice atraktivní zápasy. Jak si týmy povedou před finálním týdnem?

Reklama

Základní část jarního splitu se nezadržitelně blíží ke svému konci a nás čeká předposlední hrací týden. V něm budeme svědky důležitých zápasů. Shrnutí předchozích duelů si můžete přečíst zde.

Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu na pravé straně webu.


Kdo postoupí do vyřazovací části jako vítěz?

Již dnes ve 20:00 se o první místo utají v očekávaném duelu lídři tabulky G2 Esports a tým Rogue. Oba celky disponují skvělou formou, drží sérii vítězství a své místo ve vyřazovací části již mají jisté. Poslední prohru Rogue uštědřili právě G2 v jejich prvním vzájemném zápase. Výsledek tohoto duelu bude zajímat i české fanoušky. Rogue se totiž hned druhý hrací den utkají s českým duem Carzzy – Humanoid a výsledek z duelu o čelo tabulky se jistě projeví na rozpoložení, ve kterém budou Rogue do zápasu s čtvrtými MAD Lions nastupovat, i když jim již o moc nejde.

G2 se v druhém zápase utkají s Misfits, kteří se nacházejí na 7. místě a stále před sebou mají vidinu postupu. MAD pak čeká další důležitý duel se Schalke04. Ti se vezou na vlně nestabilních výkonů a dělí se s Misfits a EXCEL o šesté místo v tabulce. Mentalitě týmu určitě nepomáhá nejistá budoucnost, kvůli finančním potížím fotbalového klubu. O situaci se můžete dočíst zde. Dá se očekávat, že koncem týdne se týmy z 3.-8. místa promíchají a výrazně tak ovlivní své šance na postup do vyřazovací fáze.

Fnatic ani SK Gaming nesmí zaváhat. Jak duel dopadne?

Třetí místo v tabulce si současně dělí SK Gaming a MAD Lions. Hned za nimi pak vyčkávají na svou šanci obsadit postupové místo Fnatic. Zatímco Fnatic, kteří se po změnách v kádru snaží stále najít, SK Gaming za sebou mají úspěšnou základní část. Velice důležitý tak bude jejich vzájemný duel, který se odehraje v sobotu. Dnes SK Gaming čeká zápas s posledními Vitality. Ten by měl být pouhou formalitou, pokud si SK nechtějí cestu do play-offs nějak zásadně ztížit. Naopak Fnatic se potkají s týmem EXCEL, který jim dýchá na záda a výsledek tohoto zápasu také ovlivní, jak bude vypadat poslední hrací týden, který se bude skládat ze tří hracích dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama