Riot vrací RP za nedávné pořízení Pulsefire Caitlyn
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot vrací RP za nedávné pořízení Pulsefire Caitlyn

Riot vrací RP za nedávné pořízení Pulsefire Caitlyn

Reibl

Reibl

18. 11. 2017 15:00

Legendární skin na Caitlyn byl neohlášeně ve slevě. Riot i tak dodržel svůj slib.

Reklama

Slevy na skiny bývají oznámeny minimálně 14 dní dopředu. Hráči se tak mohou rozhodnout, zda si skin koupí hned, nebo počkají na výhodnější cenu. Toto pravidlo není jen pomyslné, Riot se jím už nějakou dobu řídí. V posledních dnech jsme si mohli ve slevě koupit legendární skin Pulsefire Caitlyn. Sleva ovšem nebyla ohlášena. Riot Evaelin se k tomu vyjádřil takto:

Ahoj všichni,

náš slib byl ohlásit slevu na skin minimálně dva týdny předem. Každý tak má možnost se rozhodnout, zda skin pořídí ihned, nebo až ve slevě.

Tentokrát ale Pulsefire Caitlyn ve slevách na listopad uvedena nebyla. Tento omyl vznikl jednoduchým přehlédnutím a naší chybou. Proto právě nyní vracíme utracenou částku za pořízení tohoto skinu všem hráčům, kteří si ho od 3. listopadu do začátku slevy koupili. Spolu s tím jim zmizí i koupený skin. Poškození hráči si tak budou moci skin pořídit ve slevě tak, jak by to zřejmě udělali. Toto vše by mělo být hotovo do 24 hodin.

Pokud jste tedy od 3. listopadu do začátku slevy skin koupili v domnění, že skin ve slevě jen tak nebude, nyní máte šanci pár RP ušetřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama