Riot ustupuje nátlaku komunity, Eternals půjdou koupit za modrou esenci
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot ustupuje nátlaku komunity, Eternals půjdou koupit za modrou esenci

Riot ustupuje nátlaku komunity, Eternals půjdou koupit za modrou esenci

Reibl

Reibl

24. 8. 2019 12:00

Začněte šetřit modrou esenci.

Reklama

Nedávné oznámení Eternals vzbudilo v komunitě mnoho negativních reakcí. Hlavním terčem kritiky byla především cena. Achievementy a statistiky jsou součástí mnoha her již v základu. League of Legends je má obdržet po několika letech formou placeného obsahu. Po několika dnech od představení naštěstí přišlo vyjádření od vývojářů.

Dva druhy Eternals

Jak již bylo řečeno, Eternals se rozdělí do dvou velkých skupin. Obecné a unikátní. Mezi obecnými Eternals najdeme například počet zabití, zničení věží a další. Unikátní Eternals se vážou přímo k dané postavě a jejich počet Riot zvýší. V klientovi nově dostanete možnost koupit na danou postavu obecné, nebo unikátní Eternals.

Rozdělení a snížení cen

S rozdělením Eternals na dva druhy přišla i změna cen. Připomeňme si, že původně stál klasický balíček Eternals (2 obecné + 1 unikátní) 850 RP. Nové ceny jsou následující:

  • Balíček obecných Eternals pro postavu: 225 RP
  • Balíček unikátních Eternals pro postavu: 590 RP

Oba balíčky stále zahrnují 3 jednotlivé Eternals.

Obecné Eternals za modrou esenci

Největší novinkou je možnost pořídit obecné Eternals za modrou esenci. Každý balíček vás přijde na 3500 BE. Má to ale dva háčky.

V obchodě se Eternals za BE objeví jen dvakrát do roka v rámci obchodu za modrou esenci. Ten příští nás čeká nejspíše letos na podzim.

Druhý háček představuje omezení podobné chromám za modrou esenci. V obchodě půjdou koupit pouze Eternals, které jsou starší než 6 měsíců. Naštěstí se zmíněné omezení nevztahuje první obchod za modrou esenci. V něm Riot dá k dispozici úplně všechny obecné Eternals.

Další změny a pozdější vydání

Jedním z požadavků komunity byla i možnost koupit sady Eternals pro více postav najednou a levněji. Ačkoliv Riot nemá ještě konkrétní plány, prosba byla vyslyšena a pracuje se na ní.

Vzhledem k častým ohlasům od hráčů se vydání Eternals posouvá. Konkrétní datum není zatím známo. Nejspíše se bude jednat o prodlevu v rámci 1-2 patchů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama