Riot ukázal první verzi schopností reworknutého Udyra
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot ukázal první verzi schopností reworknutého Udyra

Riot ukázal první verzi schopností reworknutého Udyra

Reibl

Reibl

30. 6. 2021 14:00

Dočkali jsme se i konceptů vzhledu.

Reklama

Nový vývojářský deník od Riotu popisuje postup reworku Udyra. Tohoto šampiona měli tvůrci již delší dobu v hledáčku kvůli velmi zastaralému vizuálu a nudným schopnostem. Udyr se do moderního lolka zkrátka nehodí a nadcházející rework to má změnit.

Směr vývoje

Riot si určil cíle, které chce při vizuálním i herním reworku zachovat. Nový Udyr by si měl zachovat současnou identitu, která zahrnuje poškození skrze základní útoky na blízko. Zároveň si zachová i různé formy těchto útoků, jelikož jde o unikátní prvek šampiona. Nové formy by ovšem měly být zajímavější, přidat určitou herní hloubku a jasný vizuál.

Vzhled Udyra by měl lépe korespondovat s aktuálními postavami. Zároveň si šampion zachová téma válečného šamana. Riot tedy plánuje vzhled vylepšit, ale celkově téma neměnit. Celkově by měl vzhled ve hře lépe odrážet příběh i původ Udyra, tedy Freljord.

Riot ukázal první verzi schopností reworknutého Udyra

Velikou součástí Udyra čtyři rovnocené schopnosti, jinými slovy absence ultimátky. Jde o originální prvek, který ale postrádá “cool efekt”. Vývojáři by rádi zakomponovali do schopností určitou mechaniku, která by tento efekt vynahrazovala.

Úprava šampiona se bude řídit těmito body:

  • Udyr si zanechá 4 základní schopnosti, které mění jeho bojový styl.
  • Udyr nebude mít žádné mířené schopnosti na dálku ani dash.
  • Uydr bude i nadále tanky, pokud zvolí vhodný build.
  • Udyrovi bude umožněno maxovat různé schopnosti první podle stylu hraní.

Nové schopnosti

Po vytyčení cílů a pravidel přišel Riot s první verzí reworknutých schopností Udyra. Nevyužitá schopnost se postupně nabíjí, až dosáhne své vylepšené podoby. Následné použití má pak vylepšený efekt. Na názornou ukázku se můžete podívat zde. Cooldowny v ukázce byly záměrně zkráceny. Zároveň zde můžete vidět schopnost na dálku, která se nakonec do další vývojové fáze nedostane. Vše se ale může změnit.

Riot ukázal první verzi schopností reworknutého Udyra

Rework Udyra je plánovaný na rok 2022 a do té doby se dočkáme dalšího vývojářského deníku. Mezitím Riot bude na předělávce dále pracovat a reagovat na zpětnou vazbu od komunity.

Riot ukázal první verzi schopností reworknutého Udyra

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama