Riot ukázal gameplay singleplayerovky Ruined King v novém traileru
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot ukázal gameplay singleplayerovky Ruined King v novém traileru

Riot ukázal gameplay singleplayerovky Ruined King v novém traileru

Smashee

Smashee

11. 12. 2020 13:00

Riot chystá nové indie RPG. O co v něm půjde a jak bude vypadat?

Reklama

První indie hra od Riot Forge, Ruined King: A League of Legends Story, nabídne hráčům nový způsob prozkoumávání světa League of Legends. Jde o tahové single-player RPG, ve kterém hráči proniknou hlouběji do světa Runeterra a odhalí záhady Bilgewateru a Shadow Isles.

Prozkoumejte svět Runeterry

Hráči při prozkoumávání světa narazí na skryté lokace, pasti a hádanky, stejně jako na nové nepřátele a monstra. Dalším prvkem hry bude interakce s prostředím, která se bude dít pomocí takzvaných Dungeon Skills. Každý šampion bude mít dvě a některé situace mohou být vyřešeny pouze pomocí specifických schopností, např. rozbití zdí pomocí Braumova štítu nebo odhalení neviditelných nepřátel pomocí Ahriina orbu.

Známí šampioni, ale nové způsoby boje

Ruined King představuje nový náhled na žánr indie RPG. Přestože vám šampioni mohou být povědomí, styl boje rozhodně nebude. Jak již bylo řečeno, hra bude využívat tahy. Šampioni budou moci sesílat lineární, instantní a ultimátní kouzla; budou moci používat i předměty a pasivní schopnosti. Systém zahrnuje životy, manu, status overcharge a pořadí tahů.

Své šampiony si budete moci vylepšovat. Navíc budou mít role, které najdeme v RPG tradičně, ale objeví se zde i role unikátní pro Ruined King.

Bojujte ve vlastním stylu

Ruined King zahrnuje velkou spostu předmětů od lektvarů až po zbraně.V průběhu hry narazíme na mnoho zbraní a brnění, které budou šampioni schopni používat a tím si zlepšovat statistiky.

Užívejte si veškeré aktivity na Runeteře

Kromě příběhu budou moci hráči vykonávat ve hře následující aktivity:

  • Bounty Board - Tabule s vypsanými velkými odměnami na silné minibosse.
  • Fishing - Díky rybaření nechytíte pouze členy vodní fauny v Bilgewateru, ale samozřejmě i rozmanité poklady, které se nacházejí na dně oceánu. Ruined King zahrnuje i Fishiary, což je příručka, která obsahuje chycené ryby. Ryby mohou být použity k vaření a stejně tak mohou být vyměněny v rybárně za Black Marks, které poté slouží jako měna při nakupování na černém trhu.
  • Bestiary - Bestiář slouží k zobrazení informací o monstrech, se kterými se v boji setkáte, jejich schopnostech, lokaci a lootu. 
  • Side Quests - Ve hře je mnoho vedlejších úkolů, odměnou za jejich splnění bývají cenné odměny počínaje předměty až po nové ultimátní schopnosti a legendární zbraně, dále hádánky k řešení a skryté lokace k objevení.
  • Battle Arena - Probojujte se vlnami nepřátel a dostanete odměnu podle počtu zabitých.
  • Lore - Prozkoumávejte svět, abyste zachytili útržkovité části příběhu Runeterry. Jejich objevování také napomáhá odemykat odměny.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama