Riot prozradil lokaci letošního MSI
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Riot prozradil lokaci letošního MSI

Riot prozradil lokaci letošního MSI

Smashee

Smashee

28. 1. 2019 16:00

Čekají nás brzké ranní vysílací časy.

Reklama

Riot zveřejnil video, ve kterém vedoucí oddělení esportu Riot Bradmore a Riot Magus obeznámili diváky s místem konání letošního turnaje Mid-Season Invitational a plány s turnaji pro mladé hráče.

Letošní turnaj MSI se bude konat ve Vietamu a Tchaj-pej. Loňský rok znamenal pro tamní esport velké změny – například počátek VCS (Vietnam Championship Series) a úspěch Teamu EVOS na MSI. Riot chce navíc ocenit podporu, které se jim dostává od rychle se rozrůstající fanouškovské základny.

Po loňském rekordy trhajícím světovém šampionátu má Riot v plánu nadále zlepšovat digitální prožitek při sledování esportu. Odměny za sledování a mise “Play like the Pros” umožňovaly fanouškům získávat odměny za sledování zápasů a užívání konkrétních šampionů. Letos by měly být tyto mise rozšířeny do lig po celém světě.

Je skvělé, že se ve hře prezentují superhvězdy jako Uzi, Faker nebo Sneaky, ale stále je třeba myslet i na budoucnost. Aby se z League of Legends mohl stát multigenerační sport, je třeba zajistit, aby amatérští hráči měli dostatek prostředků a příležitostí k úspěchu. Letošek bude zaměřen na růst amatérských, poloprofesionálních i školních lig po celém světě. Bude k vidění více angažovanosti v univerzitních turnajích, nové bootcampy a robustnější systém evropských regionálních lig, které tvoří budoucí superhvězdy.


Více informací o MSI 2019

Co je 2019 Mid-Season Invitational?

2019 Mid-Season Invitational (MSI) je globální turnaj v League of Legends. Účastní se jej třináct regionů, které vyšlou vítěze aktuální části lokální nejvyšší soutěže (Spring Split nebo Split 1), aby se s ostatními popral o titul ‘MSI Champion.’

Předchozí turnaje Mid-Season Invitational se konaly v Číně, Severní Americe, Brazílii a Evropě.

Kdy a kde bude MSI probíhat?

Riot prozradil lokaci letošního MSI

Play-In fáze

  • První kolo: 1. května – 4. května
  • Druhé kolo: 5. května – 7. května
  • Místo konání: Hanoi

Skupinová fáze

  • Datum: 10. května – 14. května
  • Místo konání: Ho Či Minovo Město

Vyřazovací fáze

  • Datum: 17. května – 19. května
  • Místo konání: Tchaj-pej

Kdy si budu moct koupit lístky?

Lístky budou dostupné zhruba v polovině března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama