Riot připravuje krátké filmečky z různých prostředí Runeterry a další deskovku
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot připravuje krátké filmečky z různých prostředí Runeterry a další deskovku

Riot připravuje krátké filmečky z různých prostředí Runeterry a další deskovku

Reibl

Reibl

12. 1. 2020 17:30

Desková hra, další komiks na dohled.

Reklama

V nedávném videu se ředitel kreativního oddělení Riotu (tvorba LoL světa) Riot Ghostcrawler podělil o několik zajímavých informací, které se točí okolo příběhů a světa League of Legends.

V minulém roce se Riot soustředil na budování příběhů napříč regiony. Dopomáhá k tomu mimo jiné i spolupráce se samotným Marvelem. Komiksy odvyprávěly příběhy okolo Lux, Ashe a nyní se věnují Zedovi. Nedávné uvedení Senny do hry zase rozšířilo nejen její příběh, ale i příběh Luciana.

Komiksy a Arcane

Dalším komiks by se měl zabývat cestováním v časem. Ghostcrawler to tak alespoň naznačil a nejspíše se příběh bude točit okolo Ekka nebo Zileana. Co se animovaného seriálu týče, spekulace potvrdily. Seriál Arcane bude sledovat dospívání Jinx a Vi v Piltover a Zaunu.

Nová desková hra

Před lety Riot vydal Mech vs. Minions. Velkou a nákladnou deskovou hru. Brzy bychom se měli dočkat druhé s názvem Tellstones. Důležitým prvkem zde bude klamání protihráče. Oproti deskové prvotině od Riotu má Tellstone představovat něco jednodušího s nádechem Demacijské atmosféry. Hra má působit, jak by přímo pocházela z Runeterry a bude určená pro dva hráče. Hru Tellstones určitě znáte, pokud jste četli demacijskou povídku z knihy Realms of Runeterra, kterou Riot nedávno publikoval.

Riot připravuje krátké filmečky z různých prostředí Runeterry a další deskovku

Více krátkých videí z Runeterry

Nakonec v průběhu letošního roku se dočkáme krátkých videí z různých prostředí Runeterry. Riot tyto příběhy pojmenoval jako Tales of Runeterra. Sledovat mají vždy jednotlivé postavy a jejich koncept můžeme přirovnat k Overwatch videím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama