Riot pracuje na rychlejším přihlašování bez nutnosti zadávat údaje
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot pracuje na rychlejším přihlašování bez nutnosti zadávat údaje

Riot pracuje na rychlejším přihlašování bez nutnosti zadávat údaje

Reibl

Reibl

11. 6. 2019 17:00

Úprava zahrnuje i optimalizaci klienta.

Reklama

Brzy se na PBE objeví upravená přihlašovací obrazovka. Ta nabídne zapamatování celého účtu, včetně hesla. To znamená, že při dalším zapnutí klienta budete okamžitě přihlášeni bez nutnosti zadávat jakékoliv údaje. Spolu s touto vychytávkou přichází i další změny.

Čeho si nejspíš hned na první pohled všimnete, bude přeskočení úvodní obrazovky. Na té je dnes krátká animace, nebo kus videa. Riot tyto animace pro přihlašovací obrazovku kompletně přestane vyrábět a zmizí i hudba. Pokud se na přihlašovací obrazovku dostanete, například při změně účtu, potkáte zde pouze obrázek, bez jakékoliv hudby. Umělecký a hudební tým tak získá více prostoru pro práci na větších projektech.

Druhá změna zahrnuje úpravy v kódu klienta. Ten je stále terčem oprávněné kritiky. Update přihlašování přinese i optimalizaci v tomto směru. Navíc do budoucna umožní dvoufázové ověřování a případnou podporu pro další hry od Riot Games.

Na dvoufázové ověřování a připravované aktualizace na pozadí dojde řada až ke konci roku. Samotná upravená přihlašovací obrazovka dorazí na PBE o poznání dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama