Riot o nových hrách a péči o League of Legends.
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek Riot o nových hrách a péči o League of Legends.

Riot o nových hrách a péči o League of Legends.

Ajkaaa

Ajkaaa

8. 11. 2019 19:00

Riot odpovídá na otázky ohledně dat spuštění nových her a herních měn.

Reklama

Vývojáři z Riotu odpověděli na několik otázek komunity. Jestli vás zajímá, kdy vyjdou nově oznámené hry, nebo jestli třeba půjde použít stejnou malou legendu v TFT na PC i na mobilu, čtěte dál.

Kdy budu moct hrát tu novou hru?

Záleží kterou hru máte na mysli! Můžete očekávat tohle:

TFT Mobile: Tato hra se objeví na iOS a Androidu na začátku roku 2020. Nejprve spustíme hru v několika zemích, abychom se ujistili, že vše funguje tak, jak má, a poté přidáme i ostatní regiony. Můžete se předběžně zaregistrovat na Google Play.

Legends of Runeterra: Předběžně zaregistrovat se můžete na playruneterra.com, čímž získáte šanci si zahrát ve speciálním preview patchi v listopadu a uzavřené betě na začátku roku 2020. Plné spuštění včetně mobilní verze se dočkáme někdy v příštím roce – hned jak se dozvíme přesné datum, dáme vám vědět.

Riot o nových hrách a péči o League of Legends.

League of Legends: Wild Rift: Ve vybraných zemích proběhnou limitované alfa a beta fáze testování. Máme v plánu spuštění iOS a Android verzí ve většině regionů na konci roku 2020, na konzole přijde hra o něco později. Můžete se předběžně zaregistrovat na Google Play.

LoL Esports Manager: Plánujeme první vydání pro LPL v roce 2020 se záměrem jej postupně rozvíjet a přidávat hráče z jiných lig.

Project A: Jednoho dne.

Project L a Project F: Obě tyto hry jsou ve fázi raného vývoje, takže o nich uslyšíme později. Chceme se ujistit, že kdykoliv vám dáme něco do rukou, bude to stát za to.

Poznámka: Všechna data se mohou měnit nebo lišit napříč regiony.

- Velká spousta vývojářů

Budou všechny hry sdílet jednu herní měnu?

Nebudeme používat stejnou in-game měnu napříč nynějšími ani budoucími hrami. Google Play Store ani Apple App Store totiž nepovolují odlišným hrám sdílet herní měny. Tato překážka a jiné logistické komplikace spojené s multi-platformovými hrami nás donutila k vymyšlení různých měn pro jednotlivé hry.

Blíže to je...

  • League of Legends a Teamfight Tactics na PC/MACu budou dále používat RP
  • TFT na mobilu bude používat jinou měnu, ale sdílet kosmetický inventář (Malé legendy, Arena skiny...) s TFT na PC/MAC.
  • Legends of Runeterra bude používat Coins.
  • Další informace se dozvíte později.

Herní měna se také bude měnit podle regionů.

- Shio Shoujo a Riot Beernana

Bude TFT mobile propojeno napříč platformami s TFT na PC?

Ano, TFT bude kompletně kompatibilní s TFT pro PC. I vaše malé legendy a arena skiny budou vždy s vámi, ať už budete používat jakoukoliv platformu.

- Shio Shoujo a Riot Beernana

Nebude League of Legends teď zanedbaná kvůli všem ostatním hrám, co Riot vydá? Jako třeba méně patchů?

Správně! League of Legends je teď konečně mrtvá hra. RIP!

Ok dobře, děláme si srandu. Na nových hrách pracujeme roky. Je to tak dlouho, že League of Legends team tvoří už téměř jen 20% z celkového počtu zaměstnanců Riotu.

Většina ostatních lidí ze zbylých 80% tiše pracuje v pozadí vývoje nových her od Riotu, aby se mohly dostat na trh. Další pracovali na kreativních věcech jako je Arcane, náš první animovaný seriál. Zatímco tihle lidé konečně budou mít možnost sdílet svoji práci se světem, LoL PC team bude neustále pracovat.

Zapněte si pásy, Vyvolávači. Následující dekáda League of Legends bude lepší, než ta první.

- Riot Cactopus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama