Riot brzy spustí nový klient se všemi svými hrami
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot brzy spustí nový klient se všemi svými hrami

Riot brzy spustí nový klient se všemi svými hrami

Giry

Giry

17. 9. 2021 14:30

Dočkat bychom se měli během následujících týdnů.

Reklama

Během několika následujících týdnů bychom se měli dočkat zcela nového klienta u všech her od Riot Games. Ten je spojí dohromady a vytvoří tak jedno místo, kde půjde spustit vše od LoL až po Valorant.

I když všechny hry od Riotu už tento klient používaly v samostatné formě, až nyní je společnost připravena je spojit v novém launcheru dohromady. Každá hra bude mít svoji vlastní domovskou stránku, kde bude možné na cinematickém pozadí sledovat novinky a informace o hře, kterou si vyberete. A pokud vás tyto aktualizace nezajímají, můžete je ignorovat, pustit se přímo do hry a zůstat (podle slov Riotu) hardstuck silver.

Nového klienta mohou hráči očekávat už od 20. září, kde se objeví malé skupině vybraných hráčů – testerů. Pokud se pak v následujících týdnech ukáže, že vše šlape tak, jak má, nový klient zamíří na počítače všech hráčů od 4. října.

Zatím je jisté, že se v klientu objeví League of Legends, Valorant, Legends of Runeterra, Wild Rift a Teamfight Tactics. Můžeme předpokládat, že tyto tituly později doplní také dosud nedokončené hry jako bojovka s krycím názvem Project L...

Riot brzy spustí nový klient se všemi svými hrami

...nebo diablovka s krycím názvem Project F.

Riot brzy spustí nový klient se všemi svými hrami

Je pravděpodobné, že se do nového klienta později přidá i MMORPG, na kterém Riot v současnosti pracuje. Stále nemáme žádné informace o tom, zda se mezi tyto tituly přidají i dvě singleplayerové hry ze světa League of Legends, které pro Riot vytváří externí studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama