Rift Rivals opět v Americe
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Rift Rivals opět v Americe

Rift Rivals opět v Americe

Reibl

Reibl

22. 5. 2019 15:00

Souboje NA vs EU budou pokračovat.

Reklama

Turnaj Rift Rivals mezi EU a NA i letošním rokem proběhne v LCS studiu v Los Angeles. Tři nejlepší týmy z LEC a LCS se utkají během 4 hracích dnů na konci července. Pojďme se podívat na pozvané týmy a formát turnaje.

Datum a čas

Turnaj začne již 27. června a všechny hry se budou hrát od 21:00 našeho času. Zápasy proběhnou v LCS studiu, které hostilo Rift Rivals i minulý rok.

V Berlíně se hrát nebude na žádost evropského vysílacího týmu. Ten se musí připravovat na hostování nadcházejících Worlds a finále letního splitu. Kvůli přesunu hráčů bude mít LEC po Rift Rivals týden pauzu.

Týmy

EU region a LEC ligu budou reprezentovat G2, Origen a Fnatic.

Severoamerické LCS budou hájit Team Liquid, TSM a Cloud9. (LCS nemělo zápas o 3. místo, C9 získali pozvánku díky umístění v základní části ligy.)

Formát

Na Summoners Riftu se vždy střetnou týmy ze soupeřících lig. Každý tým z LEC tak bude hrát proti každému týmu z LCS jednu hru. Region, který bude mít po konci těchto zápasů lepší skóre, získá výhodu do finálového klání.

Poslední zápas bude Bo5 série. Poražený region z úvodní části vybere, v jakém pořadí budou jeho týmy hrát první tři hry. Musí přitom nasadit všechny celky. Vítězný region ze základní části udělá to samé, ale bude již znát své oponenty do těchto her. Dostane tak výhodu counter picku. Pokud se série protáhne na více než 5 her, volí si oba regiony zastupující týmy do těchto duelů naslepo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama