Rework šampiona - Swain
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Rework šampiona - Swain

Rework šampiona - Swain

Giry

Giry

23. 1. 2018 19:00 2

Avizované přepracování šampiona Swaina je konečně tady.

Reklama

Swain se konečně dočkal celkového reworku schopností i vizuální stránky.

Schopnosti

Pasivka: Ravenous Flock

  • Ravenous: Swain může opakovaně klikat pravým tlačítkem na znehybněného šampiona - vytrhne z něj Soul Fragment, způsobí mu poškození a přitáhne ho k sobě.
  • Flock: Nepřátelští šampioni nechávají na zemi po smrti Soul Fragmenty. Stínové vrány tyto fragmenty sbírají a léčí Swainovi část maximálních HP. Swain těchto fragmentů může uchovávat několik najednou.

Q: Death's Hand

  • Swain před sebe vypustí několik projektilů, které zraní prvního zasaženého nepřítele. Nepřátelé mohou být zasaženi vícero projektily, ale plné poškození obdrží pouze z prvního. Pokud projektil nepřítele zabije, proletí jím a obnoví Swainovi část many.

W: Vision of Empire

  • Swain otevře démonické oko v cílové lokaci, které po krátké prodlevě zraní a zpomalí všechny zasažené nepřátele. Schopnost navíc uděluje extra poškození do šampionů zasažených výbuchem, odhalí je a za každého zasaženého šampiona přidá Swainovi Soul Fragment.

E: Nevermove

  • Swain vystřelí svou démonickou ruku a zraní všechny zasažené nepřátele. Ruka se poté vrátí a vybuchne na prvním zasaženém nepříteli. Nepřátelé zasaženi tímto výbuchem jsou znehybněni a obdrží poškození.

R: Demonic Ascension

  • Při vyčarování Swain získá vysoký počet HP a začne vysávat život z několika nepřátel kolem (preferují se šampioni) na nějakou dobu.
  • Po skončení schopnosti Swain spotřebuje všechny své Soul Fragmenty a vyvolá výbuch, který zraní nejbližší nepřátele kolem něj. Poškození se zvyšuje s počtem spotřebovaných Soul Fragmentů.
  • Po vysátí určitého dostatečného množství HP může Swain schopnost ukončit sám, aby určil čas výbuchu.

Splash Arty

Jak už jste si u schopností určitě všimnuli, Swain se změnil i vizuálně. Podívejte se ještě na splash arty jednotlivých skinů.

Klasický Swain

Rework šampiona - Swain

Northern Front Swain

Rework šampiona - Swain

Bilgewater Swain

Rework šampiona - Swain

Tyrant Swain

Rework šampiona - Swain

Přepracovaný Swain by se měl dostat do hry v patchi 8.3 tedy přibližně za 14 dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama