Rework šampiona: Irelia
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Rework šampiona: Irelia

Rework šampiona: Irelia

Giry

Giry

20. 3. 2018 18:05 10

Po několika teaserech je tu přehled nových schopností Irelie.

Reklama

Po několika teaserech jsme se dočkali přehledu změn u Irelie, která prošla celkovým reworkem. Pojďme se podívat na nové schopnosti.

Pasivka: Ionian Fervor

  • Zásahy schopností do nepřátel generují stacky Ionian Fervor na několik sekund. Zásahy do několika šampionů naráz jich vygenerují několik a základní útoky prodlužují jejich trvání.
  • Každý stack přidává magické poškození do základních útoků Irelie. Při maximálním počtu stacků je toto poškození zvýšené do štítů a Irelia získá navíc Attack Speed.

Q: Bladesurge

  • Irelia skočí k cíli, zraní ho fyzickým poškozením. aplikuje on-hit efekty a vyléčí si několik HP. Pokud byl cíl označen (viz níže) nebo zemře pomocí této schopnosti, cooldown se zcela obnoví.

W: Defiant Dance

  • První použití: Irelia se na krátkou dobu nemůže hýbat ani útočit, ale poškození, které během té doby obdrží, je obrovsky redukováno. Nepřátelé toto nemohou přerušit.
  • Druhé použití: Irelia vypustí své čepele v určeném směru a zraní zasažené nepřátele. Poškození se zvyšuje s trváním prvního použití schopnosti.

E: Flawless Duet

  • Irelia vyšle ostří v určeném směru a může poté vyslat ještě jedno. Obě ostří se pak sletí k sobě a udělí stun a magické poškození všem zasaženým nepřátelům. Tato schopnost také označí šampiony a velká monstra na několik sekund.

R: Vanguard's Edge

  • Irelia vypustí všechna svá ostří v určeném směru. Pokud zasáhnou šampiona, rozlétnou se kolem něj, zraní všechny nepřátele, označí všechny nepřátelské šampiony a velká monstra a vytvoří bariéru v okolí. Šampioni, kteří se pokusí bariérou projít, obdrží magické poškození a budou značně zpomaleni. Také nemohou na několik vteřin útočit.

Splash arty

Klasická Irelia:

Rework šampiona: Irelia

Nightblade Irelia:

Rework šampiona: Irelia

Aviator Irelia:

Rework šampiona: Irelia

Infiltrator Irelia:

Rework šampiona: Irelia

Frostblade Irelia

Rework šampiona: Irelia

Order of the Lotus Irelia:

Rework šampiona: Irelia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama