Reprezentuj svou zemi ve hře FIFA
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Reprezentuj svou zemi ve hře FIFA

Reprezentuj svou zemi ve hře FIFA

Giry

Giry

12. 3. 2021 08:52

Oblékni český dres.

Reklama

Česká virtuální reprezentace eRepre účastnící se mezinárodních klání ve fotbalových simulátorech PES a FIFA ohlásila letošní kvalifikace o post dvou eReprezentantů pro hru FIFA. Hrát se bude v aktuálním ročníku FIFA 21. eRepre Qualifieru se může zúčastnit každý občas ČR starší 16 let, který zároveň hraje režim Ultimate Team a to jak na konzoli Playstation 4, tak i premiérově na Playstation 5. Jména dvou nových eReprezentantů se dozvíme na konci dubna. Ti budou po celý rok hájit české barvy.

První kvalifikace odstartuje 11. 3. a bude uzavřena pouze pro hráče, kteří se v loňském roce probili do finálového PS turnaje. Jedná se o spoustu zajímavých jmen, ve kterých má hned 3 zástupce také Sparta esports: Huhnak, morcajs, M4tk05, MarioOoso99, Sebossek, GodlyAngel00, kkarlos7, steek1ng, ElKosinero, ACS.Caster, ACS.Emerickson, Snkrjan, JamesBony28 a Tulip. Těchto 14 hráčů se popere o 3 postupová místa, která jim zaručí účast ve finálovém turnaji.

Účast ve finálovém turnaji si už předem zajistilo několik známých FIFA hráčů, a to v rámci předem stanovených podmínek. Prvním je RIIJK, vítěz MOL eCupu 2020. Dále jsou to T9Laky, poté Kobbycz a DRMi10 ze SuperSlavia esports a Seron. Tato čtveřice si přímou účast ve finále zajistila na základě počtu bodů v rámci žebříčku Global Series.

Reprezentuj svou zemi ve hře FIFA

Zápasy pro veřejnost v rámci otevřených kvalifikací startují v sobotu 13. 3. Kvalifikace bude probíhat formátem single-elimination pavoukem systémem BO2 (hráči hrají dva zápasy, jejichž skóre se sečte a určí finální výsledek), kdy 2 nejlepší hráči z každé kvalifikace postoupí do finálové fáze. Do finále postoupí dohromady 8 hráčů, mezi kterými můžeš být i ty. Stačí splnit tři podmínky:

 

 

Reprezentuj svou zemi ve hře FIFA

Hráč se může přihlásit do všech otevřených kvalifikací, avšak jakmile postoupí, nemůže se dalších kvalifikací zúčastnit. Všichni hráči zároveň musí být během turnaje přítomni v komunikační síti discord a nezapomenout na check-in, který startuje vždy hodinu a půl před začátkem turnaje.

Vyvrcholením celé kvalifikace pak bude finálový turnaj, na který se probojuje celkem 16 hráčů. Ti se rozdělí do 4 skupin (A,B,C,D), ve kterých každý s každým odehraje 2 zápasy. Dva hráči s největším počtem bodů z každé skupiny postoupí do playoff. Vítězové semifinálových zápasů se stanou eReprezentanty, kdy budou moci hájit české barvy na blížícím se FIFAe Nations Cupu a na dalších mezinárodních akcích v roce 2021. Kromě toho obdrží finanční odměnu, zajímavé ceny od partnerů, eRepre ovladač a samozřejmě originální dres.

Termín finálového turnaje:

  • SKUPINOVÁ FÁZE – 17. 4. – 18 .4.
  • PLAYOFF – 22. 4. – 23 .4.

Finálovou fázi bude možné sledovat živě na streamu, konkrétní informace se dozvíš na sociálních sítích eRepre.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama