Remake kvůli bugu Samiry zdržel LEC, tabulku stále vedou Rogue s G2
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Remake kvůli bugu Samiry zdržel LEC, tabulku stále vedou Rogue s G2

Remake kvůli bugu Samiry zdržel LEC, tabulku stále vedou Rogue s G2

Reibl

Reibl

15. 2. 2021 15:00

Vysílání oživil také známý komentátor LS.

Reklama

Máme za sebou první polovinu jarní části LEC. Tabulka se nám začíná celkem přehledně rozdělovat a je jasné, že kromě tradiční dvojice G2 Esports a Fnatic musíme počítat i se silnými Rogue. Jejich duel s G2 patřil k nejlepším v letošním roce.

Všechny výsledky LEC a LCS naleznete v našem esportovém přehledu v bočním panelu.


Neohrožená trojice

Ačkoliv měli Fnatic celkem špatný start dp sezóny, série 4 výher je dostala zpět na vrchol. Tvoří se nám tu proto příběh o trojici, která si to nejspíše rozdá o titul mistra LEC. Oranžové totiž dělí jediná hra od Rogue a G2. Všechny tři týmy v minulých týdnech ukázaly silné i slabé stránky. G2 pokračují ve svém hracím stylu, kdy jsou téměř k neporažení, pokud je hra alespoň trochu vyrovnaná. Fnatic mezitím vsázejí na agresivitu v podání prakticky jakéhokoliv hráče. Přestup Rekklese týmu neublížil, dost možná spíše pomohl. Rogue staví na schopnostech jednotlivých hráčů, kteří se řadí mezi ty nejlepší v Evropě.

Právě G2 a Rogue se střetli v sobotu večer a po celých 50 minut probíhala bitva, jenž neměla dlouho jasného vítěze. Nakonec odcházeli spokojenější hráči G2 Esports, ačkoliv si vítězství museli vydřít. Na samotnou hru se doporučujeme podívat.

Bug zapříčinil remake celého zápasu

Čekání zápas mezi G2 a Rogue bylo pro fanoušky jistě zdlouhavé. Předchozí utkání Fnaticů proti Excelu se totiž značně protáhl kvůli bugu se Samirou. Její smrt a oživení pomocí předmětu Guardian Angel totiž nepřerušilo aktivovanou ultimátku, což zabilo Kryze hrajícího Gangplanka.

Hráčům Excelu byl bug uznán. Chronobreak, postup, který přehraje hru do bodu před bugem, se nepodařil a hra musela být odehrána znovu od nuly. Tento proces trval okolo hodiny, načež byl zápas posunut až po skončení duelu G2 s Rogue. Fnatic nakonec hru vyhráli.

Lvíčata zlobí

Ačjikoliv se MAD Lions pohybují ve středu tabulky a mají stále velkou šanci na postup do playoffs, je zřejmé, že ne vše funguje tak, jak má. Humanoid s Carzzym si drží podprůměrné KDA 2,65 respektive 2,67. Humanoid tak má nejhorší KDA ze všech midařů, kteří odehráli celých 9 zápasů. Carzzy drží předposlední místo před Jesklou z Astralis. Dva čeští talenti minulý rok tahali MAD Lions, letos se spíše trápí. Přesto výhry přicházejí a MAD si poradili alespoň s Schalke 04.

Právě Schalke 04 zažili dost špatný týden. Prohra proti Astralis i MAD jistě zamrzí. Tým totiž mohl útočit na nejvyšší příčky.

Celé vysílání nakonec zpestřil bývalý komentátor a nyní tvůrce obsahu pro organizaci T1, LS.

Remake kvůli bugu Samiry zdržel LEC, tabulku stále vedou Rogue s G2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama