Rekkles opustil Fnatic, schyluje se k přestupové bombě roku?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Rekkles opustil Fnatic, schyluje se k přestupové bombě roku?

Rekkles opustil Fnatic, schyluje se k přestupové bombě roku?

Filip Vít

Filip Vít

19. 11. 2020 08:00

G2 Esports s náhradou za Perkze příliš neotáleli.

Reklama

Zatímco fanoušci G2 Esports jen těžce nesou odchod svého kapitána, netrvalo dlouho a možná je ukonější příchod švédské superstar, která bude víc než jen náplastí na prázdné místo po Perkzovi.

Kompletní přehled přestupů napříč čtyřmi nejsledovanějšími ligami naleznete v našem článku.

Rekkles informoval vedení týmu, že smlouvu pro nadcházející sezónu neprodlouží. Po osmi letech a téměř 600 odehraných hrách končí ikona organizace v černooranžovém. 

Na začátku roku Rekkles několikrát zmiňoval, že by s týmem rád zůstal i nadále. Všechno nasvědčovalo tomu, že to tak bude. Fnatic se ukázali ve velmi dobrém světle na světovém šampionátu, kde selhali až ve čtvrtfinále, kde vedli už 2:0 proti čínským mistrům TOP Esports. Před několika dny navíc prodloužil smlouvu Hylissang. 

Švédský střelec se však rozhodnul vykročit mimo svoji komfortní zónu a jít vstříc novým výzvám a to i přes to, že mu Fnatic předložili na stůl nabídku, kterou nikdy žádný hráč v minulosti neobdržel. Mimojiné obdržel i dlouhodobý plán, v němž by organizace i po ukončení hráčské kariéry s hráčem nadále ráda spolupracovala. I přes to Rekkles odmítl.

Podle spekulací by se mohl nejzkušenější snajpr připojit k G2 Esports, kde by se setkal opět po boku Capse. Ocelotova organizace by tak ztrátu Perkze nemusela oplakávat dlouho. Je celkem zarážející, že v letošní mezisezóně změnily dvě ikony nejsilnějších organizací své působiště. Profitovat z toho ale bude pravděpodobně jen jedna.

V dresu Fnatic by se měl v příštím roce představit opět Bwipo, Selfmade, Hylissang. V pozici trenéra by měl Mithyho vystřídat YamatoCannon. Podle několika zdrojů míří zpět do Evropy Nisqy, jenž by měl nahradit Nemesise. Otazník aktuálně visí nad pozicí střelce. K mání je Upset a Crownshot. Nebo by se snad mohl v černooranžovém dresu objevit český snajpr?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama