První informace o Monuments of Power
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek První informace o Monuments of Power

První informace o Monuments of Power

Matěj Vlček

Matěj Vlček

6. 10. 2020 11:00

První teaser video nás navedlo na novinku z expanze Monuments of Power. Nebylo ale tolik informativní, jak bychom si přáli. To napravily další informace od Riot Games, na které se teď podíváme.

Reklama

Kdo pozorně četl článek o nové expanzi, ví, že byly do éteru vhozeny jisté spekulace o tom, co by pro nás mohla expanze chystat. Jedna z nich se po informačním videu zdá nejpravdivější. Tři vyzdvihnuté regiony totiž čekají nové karty se speciálním klíčovým slovem.


Nové klíčové slovo

Jedná se o slovo “Landmark”. Karta s touto mechanikou nebude klasickou jednotkou se sílou a životy, bude se jednat o specifickou lokaci z Runeterry, která zůstane na poli a bude svými efekty poskytovat bonusy pro hráče do konce hry, pokud nebude zničena kartami. Některé z existujících karet (Falling Comet, Singular Will) budou upraveny tak, aby bylo možné s jejich pomocí Landmarks zničit.

První informace o Monuments of Power


Nový event

Spirit Blossom v Legends of Runeterra sklidil velký úspěch a tak je v plánu s těmito speciálními událostmi pokračovat. Můžeme počítat s tím, že se změní systém úkolů a denních bonusů tak, aby i občasní hráči měli možnost získat zajímavý obsah do hry v rámci eventu. I samotný žebříček odměn prodělá několik změn. Jediné, co od vývojářů o nadcházejícím eventu víme, je fakt, že bude velmi odlišný od Spirit Blossom.


Sezónní turnaje

Na konci každé sezóny se bude nově konat sezónní turnaj. Celé dění se bude odehrávat čistě ve hře a soutěžit budou jedni z řad hráčů.

Podmínky pro účast(jedna z možností):

  • Hráč musí být jedním z nejlepších ve svém regionu
  • Hráč musí být mezi prvními, kteří dokončili Final Gauntlet

Hráči, kteří nemají tolik času na hraní, by neměli být znevýhodněni, pokud mají výjimečné schopnosti vyhrávat velké množství her po sobě. Jakým způsobem na takový výkon bude nahlíženo, nám zatím není přesně známo. 


Ostatní nadcházející změny

  • Režim diváka
    • V listopadu nás čeká prvotní verze režimu diváka. Budete mít tedy možnost podívat se na hry vašich přátel a později i turnajových soutěžících.
  • Nový kosmetický prvek
    • Nastane možnost upravit si i líc karet pomocí kosmetických prvků, které budou pro každou kartu unikátní.
  • Baby Infernal Drake
    • Nový Ochránce, zakoupitelný v dalším patchi

První informace o Monuments of Power

Rychlost a četnost vydávání nového obsahu je ze strany Riot Games poslední dobou neuvěřitelná. 14. října přijde již druhá expanze, v prosinci nás čeká nový turnaj a po Novém roce se můžeme těšit na spoustu QoL (quality of life) vylepšení a také na nový event. Doufejme, že takové příjemné tempo nikdy nezvolní a že se vždy budeme mít na co těšit.

První informace o Monuments of Power

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama