Profit dostal pokutu 1000$
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Profit dostal pokutu 1000$

Profit dostal pokutu 1000$

Michal Kovář

Michal Kovář

26. 1. 2018 09:55 1

Hráč London Spitfire potrestán za nevhodné gesto.

Reklama

Neuběhl ani týden a v Overwatch League byla rozdána druhá pokuta za porušení etického kodexu. Tentokrát je provinilcem velmi zkušený hráč Profit. Stalo se tak při střídání ve chvíli, kdy si hráči mění herní periferie za vlastní. V ten moment je stage ve spojení se zákulisím, aby si předali poslední pokyny a došlo k ověření hlasové komunikace. Profitovo gesto údajně mířilo za trenéry a spoluhráči, ale bohužel pro něj jej právě zabírala kamera nad monitorem a obraz byl přenášen po celém světě. Nejen diváky v sále tak jeho reakce značně překvapila.

CEO London Spitfire a Cloud9, Jack Etienne se pokusil zareagovat vtipnou narážkou na incident hráče Hai během zápasu League of Legends. "Hai by byl pyšný. Jsme #1," napsal na svůj twitter. Stalo se tomu v roce 2015, kdy Hai ukázal prostředníček na bývalého hráče Fnatic Fabiena. Hai za tento incident vysloužil pokutu 556$.

Profit si za svůj výstřelek odnáší tučnou pokutu 1000$. Přesto nepřekonal trest z minulého týdne. Blizzard udělil povinnost zaplatit 2000$ a stopku na 4 zápasy hráči xQc za homofobní vyjadřování na svém streamu. Dallas Fuel jeho trest ještě přiostřil, když vyřadil xQc ze soupisky do konce Stage 1.

Nate Nanzer prozradil serveru Telegraph, že brzy etický kodex uveřejní, aby bylo možné těmto momentům lépe předcházet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama