Proč Riot změnil logo?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Proč Riot změnil logo?

Proč Riot změnil logo?

Giry

Giry

18. 4. 2019 13:00 5

Po dlouhých letech Riot mění logo, jaké k tomu měl důvody?

Reklama

Když Marc Merrill a Brandon Back založili společnost Riot Games, vytvořili k němu i logo. Málokdo si ale uvědomuje, že se tak stalo už v roce 2006. V té době mohli Facebook používat jen studenti a nejnovější mobilní telefony byly vyklápěcí. Toto logo je tak starší, než velká část hráčů LoL (pozn. red. – vycházíme z vlastní zkušenosti v SoloQ).

Proč Riot změnil logo?

S vývojem technologií v poslední dekádě tak bylo jasné, že Riot potřebuje změnu. A poté, co grafici spolupracovali s oběma zakladateli a ředitelem Riotu, vzniklo nové logo. To prý zachycuje jakousi duši původního loga a zároveň přináší aktualizaci, kterou Riot potřeboval.

Riot se rozhodl oddělit pěst od písmen. Důležité ale bylo, aby pěst zůstala rozpoznatelná a každý na první pohled věděl, že se jedná právě o Riot. Další velkou úpravou je změna z levé pěsti na pravou, důvodem byl lepší odraz k prvnímu písmenu ve slově Riot, které pěst následuje.

Proč Riot změnil logo?

V plánu je nové logo implementovat všude, kam to půjde. Začalo se na sociálních médiích a postupně bude nový znak vytlačovat ten původní i z dalších míst.

Rioteři změnu loga vítají, například Ben Forbes napsal na svůj Twitter, že logo už konečně nevypadá, jako by bylo vytvořené ze syrového hovězího masa. U potenciálních partnerů prý Rioťáci dříve hájili své logo slovními obraty typu “připomíná graffiti” nebo “je městské”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama