Proč na Wild Riftu vypadají někteří šampioni jinak? Ovlivní hra nějak LoL na PC?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Wild Rift Článek Proč na Wild Riftu vypadají někteří šampioni jinak? Ovlivní hra nějak LoL na PC?

Proč na Wild Riftu vypadají někteří šampioni jinak? Ovlivní hra nějak LoL na PC?

Ajkaaa

Ajkaaa

25. 6. 2020 14:00

Proč nemůže být Wild Rift naprosto věrnou kopií lolka?

Reklama

Regionální Alpha mobilní verze lolka – tedy Wild Riftu se blíží ke konci a díky tomu nám vývojáři poskytli několik nových informací. Pokud se stejně jako my těšíte na novou hru v mobilu, pojďme si společně zkrátit čekání tímto Ask me anything, neboli Zeptej se mě na cokoliv.

Proč někteří šampioni vypadají a hraje se za ně jinak, než na počítači?

Jedna z nejlepších věcí na stavění hry úplně od začátku je to, že se na design všech šampionů můžeme dívat znovu a popřípadě některé věci vylepšit, upravit je tak, aby dosahovali standardů hráčů v roce 2020. Je to například Malphite, u kterého se také změnil lore, nebo Miss Fortune, u které byl vzhled pozměněn už kvůli Legends of Runeterra a Tales of Runeterra.

Dalšími důvody jsou například hratelnost a přehlednost.

  • Hrát na počítači je o dost jiné, než na mobilu, nebo ovladači konzole, takže jsme ve hře nechtěli nechat žádné pasivní schopnosti, jako je W od Vayne.
  • Musíme dostat šampiony na menší mapu a upravit je tak, aby byli schopní scalovat během 15-20 minut, což se týká například stackování u Nasuse, nebo buff Shyvany podle draků, které tým zvládne získat. Ano, také Lux má vylepšenou ultimátní schopnost – její laser pokryje celou délku mapy.

Doufáme, že tímto nezměníme Wild Rift natolik, aby se až moc lišil od League of Legends a budeme rádi za vaše poznatky při hraní v budoucnu.

- Riot FeralPony

Přidáte Voice chat?

Ano. Můžete si ho představit jako Voice v LoL na PC, ale více informací zveřejníme později.

- Riot Draggles

Ovlivní Wild Rift lolko na PC?

Míříme k velmi podobnému herenímu zážiku na mobilu, jako znáte z PC, aby se všichni hráči nemuseli učit League od Legends znovu. Momentálně je mapa Wild Riftu pořád odlišná (ale velmi se bliží) od mapy LoL. Snažíme se dál vše co nejvěrněji zachycovat. Spoiler: momentálně zkoušíme duše draků do budoucího WR.

Co se týče šampionů, jak už jsme zmínili, nějaké změny se objeví. Pokud se z nějakého důvodu League PC tým shodne, že WR šampion je lepší, než originál na počítačích, tak by se mohl i v PC hře změnit a naopak. Balančně obě hry určitě stejné být nemohou.

- Riot JCM1117

Který šampion se nejobtížněji dostává do mobilu?

Jsou dva druhy “obtížných” šampionů, se kterými jsme se potkali. První jsou šampioni jako Braum, kde jeho schopnosti ovlivňují každou postavu ve hře. Druhým typem jsou ti, kteří už jsou složitě optimizovaní pro myš a klávesnici a najednou je musíme dostat do mobilu. To jsou šampioni jako Jhin a Ziggs, kvůli velkému dosahu jejich schopností. Také Yasuo byl obtížný, kvůli velmi rychlému sesílání schopností.

- PapaSmoothie

Kde je teleport?

Teleport, jeden ze summoner spellů v League PC, je nyní jen vylepšujícím “předmětem” pro boty, stejně jako jiné aktivky (Redemption, Zhonya). Tuto změnu jsme udělali, protože jsme chtěli, aby více záleželo, jaké aktivní vylepšení si každou hru vyberete. Myslíme, že na Wild Riftu právě Teleport zapadá do této kategorie.

- Riot JCM1117

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama