Proč hlasovat pro Tryhard v anketě Křišťálová lupa 2017?
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Proč hlasovat pro Tryhard v anketě Křišťálová lupa 2017?

Proč hlasovat pro Tryhard v anketě Křišťálová lupa 2017?

Little Panda

Little Panda

11. 10. 2017 14:00

Slavíme Vánoce? Zuří válka? Padají trakaře? Tryhard je tu pro vás denně a za každé situace.

Reklama

I v tuto chvíli, kdy si čtete tento článek, se Tryhard snaží vybojovat první místo ve čtenářské anketě Křišťálová lupa, ceně českého internetu. Budeme rádi za jakoukoli podporu, a jelikož si vaší podporu nechceme vynutit, ale zasloužit, pokusíme se vám následujících řádcích dokázat, proč hlasovat právě pro nás.

Narcismus? Nástup!

Tryhard je tu pro Vás, naše čtenáře, každý den. Nezáleží na tom, zda jsou prázdniny, svátky nebo babičky stoleté narozeniny, vždy vám přinášíme nejaktuálnější novinky ze světa League of Legends, Overwatch a Hearthstone. Denně se tak průměrně na webu objevují až tři články z League of Legends. Občas se také stane, že u nás naleznete až přes pět článků za jeden den.

Vezmeme-li v potaz minulý měsíc, mohli jste si u nás na Tryhardu přečíct celkem 83 článků pouze v sekci League of Legends.

Oficiální stránky PBE Esport Zajímavosti Různé
14 17 16 16 20

Jak sami vidíte, snažíme se vám přinášet vyvážené informace ze hry, esportu, ale i dění kolem. Naše práce totiž nekončí u samotných patch notes. Vždy jsou tu pro vás zajímavosti ze světa esportu, cosplaye či návrhy fanoušků. Nechybí ani zajímavé rozbory hry, statistiky, ask riot a další. 

Nelze také nezmínit interviews se slavnými osobnostmi z České republiky i ze světa a reportáže z velkých herních událostí z okolí (IEM Katowice, EU LCS finals Krakow 2016).

Minulý rok jsme byli kvůli bezpečnostním chybám nuceni v rekordním čase sestavit zcela nový web a i když nám na spoustu funkcí a budoucích plánů ještě nevystačil čas, už nyní je nový Tryhard jasným zlepšením od toho starého. A to ještě netušíte, na jakých skvělých vychytávkách se pracuje.

Vše se navíc netočí jen kolem webu, uspořádali jsme v létě první League of Legends komunitní sraz, který si podle ohlasů všichni na plno užili. Doufáme, že jsme tím začali tradici a už se nemůžeme dočkat dalšího. Pro připomenutí tu máme video:

Existuje ještě mnoho dalších důvodů, ale předpokládáme, že jste pochopili, o co nám jde. Baví nás pracovat pro LoL komunitu, ale pro tentokrát potřebujeme na oplátku něco my od vás. Proto vás prosíme, hlasujte pro Tryhard v kategorii zájmové weby na stránkách ankety Křištálová lupa. Za každý hlas jsme nesmírně vděční, motivujete nás pro další rok práce na Tryhardu. DĚKUJEME!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama