Přijďte na Škoda Gaming Day jako soutěžící nebo divák
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Přijďte na Škoda Gaming Day jako soutěžící nebo divák

Přijďte na Škoda Gaming Day jako soutěžící nebo divák

Giry

Giry

14. 12. 2019 08:00

Ať už budete úspěšní na LoL turnaji nebo

Reklama

ŠKODA AUTO Nadační fond a herní portál grunex.com si na 18.1. připravili akci, na které byste neměli chybět. Na Škoda Gaming Day v Mladé Boleslavi se totiž rozhodně nudit nebudete.

Ve Škoda Muzeu v sále Laurin bude totiž připraven den plný gamingové zábavy – virtuální realita, závodní simulátory na speciálních sestavách pro motorsport, nejnovější díly FIFA či NHL a mnoho dalšího. Nás LoLkaře ale hlavně zajímá turnaj v League of Legends.

V následujících týdnech se můžete zúčastnit celkem tří kvalifikací a pokud budete úspěšní, navážete na online a později i offline finále. Z každé kvalifikace postupují dva nejlepší týmy do online finálové části. K těmto šesti týmům se pak přidají dva pozvané celky a utkají se v klasickém turnajovém pavoukovi (čtvrtfinále formou Bo1, semifinále Bo3). Nejlepší dva týmy postoupí na offline finále v Mladé Boleslavi.

Přijďte na Škoda Gaming Day jako soutěžící nebo divák

A o co se hraje? O masivní prizepool v hodnotě 60 000 Kč. Dvě třetiny z něj bere vítěz turnaje, zbytek druhý finalista.

Zaregistruj se a bojuj o postup

Kvalifikace probíhají přes web Grunex, kde je potřeba vytvořit účet (je to zdarma a zabere to jen pár sekund). Zúčastnit se může kdokoli z Česka nebo Slovenska.

Přijď jako hráč nebo divák, vstup je zdarma

Nevěříte si se svým skillem v LoL? Zkuste turnaje ve FIFA 20 nebo NHL 20, které na akci proběhnou také. A když nebudete v turnaji úspěšní, určitě byste akci neměli vynechat alespoň jako diváci. Za vstupenku na Škoda Gaming Day nedáte ani korunu a o zábavu bude postaráno. I přípravy na akci navíc přináší zajímavé soutěže – vyhrát můžete například RP. Tak se nezapomeňte přidat do facebookové události, kde se dozvíte všechny podstatné novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama