Přidejte si vlastní stream na Tryhard, představujeme nové funkce
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Přidejte si vlastní stream na Tryhard, představujeme nové funkce

Přidejte si vlastní stream na Tryhard, představujeme nové funkce

Giry

Giry

26. 2. 2019 17:00

Tryhard se znovu proměnil, přidejte si vlastní stream na náš web.

Reklama

Tryhard se znovu změnil. Tentokrát jsme zapracovali hlavně na vzhledu. Rozšířili jsme plochu obsahu, upravili tři hlavní zprávy, aby nezabíraly celou obrazovku, a vychytali další nedostatky.

Mnoho změn také uvidíte v článcích, zamřili jsme se na funkce v našem editoru, a články tedy budou přehlednější a zajímavější.

Propaguj vlastní stream na Tryhardu

Nejvíce zajímavou změnou pro návštěvníky Tryhardu bude asi zařazení streamů na naše stránky. Na homepage webu nyní vidíte tabulku streamů rozdělenou mezi tuzemské a zahraniční. Mezi streamy, které se u nás zobrazují, si můžete přidat i ten váš. Stačí navštívit stránku vlastního profilu, kliknout na tlačítko “přidat stream” a postupovat podle instrukcí.

POZOR! Upozorňujeme, že na našem webu se zobrazují pouze streamy, které na Twitchi vysílají v kategorii League of Legends.

Pokud jste v poslední době streamovali pro větší množství diváků, může se stát, že váš stream už byl na Tryhard přidán. V tom případě jsme ho přidali my ještě před vypuštěním této novinky na veřejnost a vy nemusíte nic řešit. Váš stream se bude zobrazovat na Tryhardu stejně, jako byste ho přidali sami.

V kategorii zahraničních steamů zobrazujeme ty nejznámější hráče a streamery, kteří mluví anglicky. Pokud si myslíte, že nám mezi světovými streamy nějaký chybí, dejte nám vědět a my ho přidáme do systému.

Našli jste chybu?

Pokud jste našli bug na našem webu, kontaktujte nás a my se o něj postaráme. O chybě nás můžete informovat ve zprávách na našem facebooku, na fóru v sekci otázky na vedení, nebo zkrátka napište do komentáře pod článek, co se vám přihodilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama