Přidá Riot další úrovně Champion Mastery?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Přidá Riot další úrovně Champion Mastery?

Přidá Riot další úrovně Champion Mastery?

Giry

Giry

17. 3. 2017 12:50 1

V posledním díle Ask Riot jsme se dozvěděli, zda-li budeme moct dosáhnout na úroveň osm v champion mastery.

Reklama

V nedávném posledním díle dotazů "Ask Riot" odpovídal Riot IAMWALRUS na otázku, zda je sedmá úroveň champion mastery poslední, nebo uvidíme i následující:

"Když jsme se podívali na podobný postup v ostatních hrách. často jsme narazili na to, že hráči "otročí" a věnují spoustu nudného času jen na to, aby dosáhli na vysněnou úroveň. To my s Champion Mastery nechceme. Snažíme se najít balanc mezi postupovým systémem a zpětnou vazbou na výkon hráče (proto jsou v pozdějších úrovních důležité známky za váš výkon). Přidání dalších úrovní by bylo zajímavé, ale nejprve chceme vylepšit současný systém.

Následující kroky, které máme v plánu, by se daly shrnout do těchto tří bodů:

1) Vylepšit a zpřehlednit udělování známek.

  • Určitě se vám někdy stalo, že jste měli úžasné skóre, potahali celý tým k vítězství a místo Ska se vám objevilo na obrazovce A-. Tento pocit bychom chtěli co nejvíce omezit a vytvořit systém, který by jasněji ukazoval, proč jste dostali právě tuto známku. Také chceme zpřesnit udělování známky na základě vašeho rozhodnutí - např. když se jako jungler rozhodnete zachránit spoluhráče pomocí couter-ganku místo toho, aby zabil mosntra v jungli a zlepšil si vlastní staty. Systém by k tomuto rozhodnutí měl přihlédnout a patřičně ho v udělování známky zohlednit.

2) Získání následujících úrovní by měla být výzva.

  • To, že dosáhnete na úroveň 6 nebo 7 ,už něco znamená a nám se tato výzva líbí. Odemykání těchto úrovní přes Hextech Crafting už ale tak skvělé není a tento systém bychom rádi do budoucna vylepšili. Také chceme přidat více úrovní, ale to musí být současný systém více obsáhlý a promyšlený.

3) Sdělit hráčům, v čem by se měli zlepšit.

  • Učit se League of Legends je těžké, zvlášť když nemáte žádného mentora či učitele. Myslíme si, že právě systém Champion Mastery by mohl sloužit jako skvělý prostředek k tomu, jak sdělit hráčům, v čem vynikají a v čem naopak zaostávají. Systém by vám sdělil, proč jste dostali právě B- a v čem byste se měli zlepšít. aby vám příště na obrazovce zářilo S+."

Zdroj: Oficiální web

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama