Přepracovaný systém reportů
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Přepracovaný systém reportů

Přepracovaný systém reportů

Michal Kovář

Michal Kovář

12. 12. 2017 09:21

Nahlaš si svého protihráče.

Reklama

Nový systém reportů zavítá do Overwatch v rámci Winter Wonderland updatu již dnes večer. Pokaždé, když oznámíte nevhodné chování jednoho z ostatních jedenácti hráčů, Blizzard vás bude nově informovat, zda došlo k potrestání či nikoli. Tato funkce byla dosud součástí notifikací skrze email, ale nyní se přesouvá přímo do rozhraní hry.

"V případě, že jste někoho nahlásili a tento hráč bude potrestán, hra vás o tom informuje," poznamenal Jeff Kaplan v rozhovoru pro PCGamesN na festivalu Fun & Serious Game ve Španělsku. "Máme za sebou testovací fázi, kdy vše probíhalo na úrovni emailů. S příchodem aktualizace Winter Wonderland bude technologie implementovaná přímo do klienta. Doufejme, že se nám podaří získat důvěru hráčů, kteří nad tímto systémem zlomili hůl."

Přepracovaný systém reportů

Mimo notifikací o úspěšném nahlášení nevhodného chování Blizzard přidává informace pro hráče, kteří jsou na prahu případného trestu.

"Další funkce se aktivuje v případě, že na vaši osobu bylo podáno již několik stížností a hrozí vám případný trest - umlčení v chatu, dočasné zablokování účtu nebo ban. V takové situaci dostanete upozornění, že vaše chování není nejvhodnější. V případě, že se nepolepšíte, může dojít k zablokování hry" poznamenal Kaplan. "Doufáme, že varování je dobrým nástrojem před samotným trestem."

V listopadu mluvil Jeff v jednom z rozhovorů o snaze Blizzardu snížit toxicitu ve hře. Pro tuto problematiku měl být ustanoven nový "strike team" a zdá se, že plody práce konečně vyplouvají na povrch.

Byli jste už někdy potrestáni za špatné chování?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama