Představení týmů EU LCS  #1 - H2K
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Představení týmů EU LCS #1 - H2K

Představení týmů EU LCS #1 - H2K

Honza Fremut

Honza Fremut

23. 5. 2017 18:10 4

Rozjíždíme novou sérii, ve které si postupně představíme účastníky EU LCS.

Reklama

Letní split EU LCS se již nezadržitelně blíží a je tedy načase začít s novou sérii článků, ve kterých se vám pokusíme podrobněji představit týmy a soupisky, které budete moci následující měsíce sledovat. V prvním díle si představíme H2K, britskou organizaci, za kterou bojoval minulý rok také český střelec Aleš "Freeze" Kněžínek. 

Soupiska

Role Národnost Jméno
TOP
Představení týmů EU LCS  #1 - H2K
Andrei "Odoamne" Pascu
JUNGLE
Představení týmů EU LCS  #1 - H2K
Marcin "Jankos" Jankowski
MID
Představení týmů EU LCS  #1 - H2K
Fabian "Febiven" Diepstraten
ADC
Představení týmů EU LCS  #1 - H2K
Shin "Nuclear" Jung-hyun (신정현)
SUPPORT
Představení týmů EU LCS  #1 - H2K
Choi "Chei" Sun-ho (최선호)
COACH
Představení týmů EU LCS  #1 - H2K
Neil "Pr0lly" Hammad

Sestava H2K se od jarního splitu nijak nezměnila i přesto, že tahle pětice vypadla již ve čtvrtfinále proti Fnatic poměrem 0:3 na zápasy. Hlavní otázkou zůstává korejská botlane, která byla podle mnoha analytiků příčinou neúspěchu, kvůli špatné komunikaci v angličtině. 

Jen tým, nebo rodina? 

H2K jsou mezi fanoušky známí a oblíbení hlavně díky pohodové atmosféře v týmu, která mnohdy připomíná rodinnou idylku. Týmovému klidu hodně prospívá americký trenér Pr0lly, který je u týmu již třetím rokem. Velkou tváří organizace je bezesporu výbušný a zároveň přátelský polský jungler Jankos. Jankos patří mezi jedny z nejlepších západních junglerů a je známý také jako "first blood king" nebo díky svému quadra killu za Hecarima a proslulé hlášce "Jest k....". Po světovém šampionátu v listopadu 2016 opustil tým korejský midlaner Ryu a známé botové duo Forgiven+Vander. K těmto veteránům se přidal další známý hráč, nizozemský midlaner Febiven a Nuclear s Cheiem z Koreje. Fabian Diepstraten byl velkou tváří Fnatic, ale po nepovedé sezóně se rozhodl pro razantní změnu. Přestoupil k H2K a zaměřil se hlavně na psychickou pohodu, kterou mu mimo jiné dodává časté čtění knih. 

 

Jak vidíte šance H2K v následujícím splitu? Líbí se vám tento styl článků, nebo preferujete prostá fakta? Podělte se o tom s námi v komentářích. 

Ostatní týmy: #2 - UoL, #3 - Splyce, #4 - Roccat, #5 - Vitality

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama