Představena další nová runa: Guardian Soul
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Představena další nová runa: Guardian Soul

Představena další nová runa: Guardian Soul

17. 8. 2017 18:25

Co nám poskytne nová runa?

Reklama

Riot Gregab, technický designer nových run, prozradil, na jakém principu bude fungovat nová defenzivní runa. Tato runa se do hry dostane na konci roku v plánovaném reworku systému run a masteries. Další informace o tomto reworku a další představené runy najdete v předchozích článcích.

Každý správný support by měl chránit své spoluhráče. K tomuto by mu měla sloužit runa Guardian Soul. V prvopočátku byla vize - support při styku se spoluhráčem dá štít jemu i sobě. To ovšem přinášelo drobné obtíže.

Představena další nová runa: Guardian Soul

Kdykoliv se oba k sobě přiblížili, dostali štít a keystone byl na cooldownu. Pokud support nechtěl mít štít na cooldownu, musel se svému adc vyhýbat - jako kdyby byl nepřátelský Singed, což ale je zase proti support roli, která má stát u adc a chránit jej.

Jak tenhle spouštěcí problém vyřešit? Runa není spell, klikatelný předmět a ani jej nelze nastavit na klávesnici. Další návrh tedy zněl - pokud šampioni stojí dostatečně blízko a spoluhráč dostane CC, aktivuje se runa. Toto již zefektivnilo herní styl supporta s runou Guardian Soul. Tento návrh dostal ještě jednu úpravu, která vyústila do nynější podoby.

Support přistoupí ke svému spoluhráči, klikne na něj pravým tlačítkem, a tím vytvoří mezi sebou pouto. Pokud by spoluhráč utrpěl poškození, dostanou oba štít. Pokud se od sebe vzdálí, pouto se přeruší.

Představena další nová runa: Guardian Soul

Vždy lze věci zlepšovat a před vydáním se dozajista dočkáme vícero úprav. Podoba runy tedy není finální. Co víme, tak bude scalovat s % HP i AP, ale konkrétní čísla jsou stále ve vývoji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama