Prague Champs se blíží. Nepropásněte největší lolkařský event u nás – nyní za akční cenu!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Prague Champs se blíží. Nepropásněte největší lolkařský event u nás – nyní za akční cenu!

Prague Champs se blíží. Nepropásněte největší lolkařský event u nás – nyní za akční cenu!

Reibl

Reibl

6. 6. 2022 14:00

Lístky jsou stále v prodeji za cenu od 199 korun!

Reklama

Nejlepší týmy z Česka a Slovenska. První tuzemský turnaj v League of Legends s mezinárodní účastí. Stage světového formátu. Velkorysý prizepool 200 000 korun. Bohaté doprovodné herní expo. Top herní influenceři a streameři. To vše a mnohem víc je Prague Champs – největší offline League of Legends event, jaký se u nás kdy konal.

Zažít unikátní atmosféru světového LoL turnaje můžete i v Česku. 18. a 19. června se v prostorech pražského O2 universa sejdou tisíce fanoušků a ti nejlepší hráči nejenom z Česka a ze Slovenska. Vstupenky můžete koupit v síti Ticketmaster – nyní za akční ceny, které platí pouze do vyprodání dvou uvolněných sektorů.

Kvalifikací na Prague Champs zatím prošli Entropiq a Sinners, které doplní další dva týmy. O zbývající dvě pozice se příští víkend v kvalifikaci utká eSuba vs. eSuba Academy a Dynamo Eclot vs. Brute. Kromě čtveřice českých týmů se na eventu představí i jeden z nejlepších francouzských LoL týmů Gamers Origin. Ti si zahrají showmatch s absolutním vítězem Prague Champs o 100 000 Kč.

"Naši kluci včera ukázali, že v posledních měsících pořádně zapracovali na své hře a že mají na to zničit nexus na Prague Champs! Na event se těším jak já, tak organizace a samozřejmě hlavně hráči, kteří po více než dvou letech konečně budou mít šanci zahrát si před publikem. Vidíme se v aréně!" říká Moritz Straube, CEO SINNERS Esports

Poprvé v historii českého esportu se na Prague Champs hráči utkají na obří 22metrové stagi s unikátním vizuálním a hudebním doprovodem, jakou dosud fanoušci znali jen ze zahraničních eventů. Vedle dvoudenního turnaje je připravené také herní expo, na kterém se představí technologické značky, partneři turnaje a můžete se těšit na autogramiády a další možnosti setkání s osobnostmi české gamingové scény. Všechny detaily najdete na webu praguechamps.cz.

Vstupenky již od 199 korun

Protože vstupenky rychle ubývají, máte teď možnost pořídit je za speciální akční ceny, které začínají už na 199 korunách za jednodenní vstupenku. Základní víkendová vstupenka pak vyjde na 299 korun. Akční vstupenky jsou k dostání jen do vyprodání, máte tak poslední šanci získat svůj lístek za super cenu. K dispozici jsou ale i vstupenky pro náročnější fanoušky, kteří ocení ten nejlepší výhled přímo před stagí. Všechny možnosti jsou k dispozici na Ticketmaster.

Prague Champs pořádají Mastercard spolu s Komerční bankou, kteří v květnu vydali nové designy svých esportových karet s motivy lolkových šampionů. Vybrat si můžete Jayce, Kai’Su, Ornna nebo Taliyu. Vyberte si svého šampiona už teď na kb.cz/lol.

Pro klienty Komerční banky a Mastercard jsou taky přímo na turnaji Prague Champs přichystané exkluzivní benefity. Držitelé platebních karet s motivem League of Legends dostanou například slevu 30 procent na víkendovou vstupenku. Držitelé karet Mastercard zase můžou využít speciální zážitkové balíčky.

Více informací o turnaji nebo vstupenkách najdete na facebookovém eventu nebo webu praguechamps.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama