Poslední týden LCS: Boj o play-off, Piglet na midu, nová sestava 100Thieves
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Poslední týden LCS: Boj o play-off, Piglet na midu, nová sestava 100Thieves

Poslední týden LCS: Boj o play-off, Piglet na midu, nová sestava 100Thieves

Filip Vít

Filip Vít

23. 3. 2019 19:00

Kdo si zajistí postup do play-off v posledním týdnu americké soutěže?

Reklama

Čeká nás poslední týden základní fáze americké soutěže. Ten nám ukáže, kdo ukořistí zbylá dvě místa do vyřazovací části. Kdo zmeškal minulý týden, nemusí smutnit, neboť pro něho máme shrnutí uplynulého osmého týdne. Výsledky zápasů naleznete v eSportovém přehledu, kde je také rozpis zápasů nadcházejících.

Pět týmů a jen dvě volná místa

Poslední šance dostat se do play-off je tady! Nejblíže nakročeno do vyřazovací části mají hráči Golden Guardians (7-9). Svou účast v play-off si budou chtít taky vybojovat týmy o příčku níže: CLG, Echo Fox a Optic Gaming, které mají bilanci 6-10. Potenciální šanci na účast ve vyřazovací části mají taky Clutch Gaming, ti by museli ale vyhrát oba své nadcházející zápasy a doufat v zaváhání výše zmíněných týmů.

  • Golden Guardians vyzvou Optic Gaming, druhý den FlyQuest.
  • Optic Gaming se střetnou s Golden Guardians a 100Thieves.
  • Echo Fox narazí na tým Liquid a CLG.
  • CLG čekají zápasy proti FlyQuest a Echo Fox.
  • Clutch Gaming bude mít těžký týden, neboť změří síly s TSM a C9.

Clutch Gaming navíce oznámili změnu ve své soupisce, když se na midu opět představí Piglet a na spodní lince ho zastoupí Cody Sun.

Poslední týden LCS: Boj o play-off, Piglet na midu, nová sestava 100Thieves

100Thieves postavili nový tým kolem Banga

100Thieves minulý rok reprezentovali Severní Ameriku na Světovém šampionátu v Koreji z druhého místa. Ve skupině však narazili na budoucí finalisty celého turnaje, a tak zde jejich cesta skončila. 

V nové sezóně tým posílil huhi a hvězdný střelec Bang. Od soupisky zvučných jmen se čekalo přinejmenším umístění do top 3. Místo toho ale celek pod vedením pr0llyho prožil nejhorší sezónu vůbec. Tým se nachází na samém dnu tabulky s bilancí 4-12 a už ztratil šance na playoffs. Možná proto se rozhodli trenéři v posledním týdnu experimentovat, když v americkém studiu uvidíme novou sestavu:

  • Top: FakeGod
  • Jungle: Fragas
  • Mid: Soligo
  • ADC: Bang
  • Support: Stunt

TH tip pro první hrací den: Cloud9 vs. FlyQuest – FlyQuest minule zaskočili favority, když se jim podařilo zvítězit nad týmem Liquid. Podaří se jim překvapit i druhý celek tabulky?

TH tip pro druhý hrací den: Liquid vs. TSM – TSM jsou zatím jediným týmem, který neprohrál s lídrem tabulky. Dokáže se parta kolem Doublelifta pomstit za předchozí porážku, nebo dovede Bjergsen svůj tým opět k vítěznému konci?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama