Poslední šance na play-off, skupinová Bo3 část LEC jde do finále
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Poslední šance na play-off, skupinová Bo3 část LEC jde do finále

Poslední šance na play-off, skupinová Bo3 část LEC jde do finále

Reibl

Reibl

18. 2. 2023 17:00

Zvládnou Vitality a MAD Lions závěr Bo3 části?

Reklama

V LEC máme před sebou poslední dva týdny. Ten nadcházející bude rozdělen na dva Bo3 dny a Bo5 pondělí. Oproti minulému týdnu půjde o hodně, jedna prohra o víkendu totiž znamená vyřazení. Carzzy a Neon tak mají poslední šanci kvalifikovat se do play-off.

Sobotní duely nabídnou vyřazovací souboj mezi čtyřmi celky, které prohrály hned na úvod Bo3 části splitu. Heretics otevřou dnešní zápasy, avšak na stagi je neuvidíme. Jeden z hráčů byl totiž nakažen Covidem a zůstane doma. Zbytek týmu odehraje sérii proti SK Gaming z týmového zázemí. Výherce dnešního prvního zápasu nastoupí o den později proti Vitality.

Večer bude LEC Studio připravené také na duel mezi Astralis a BDS. Oba celky ukořistily minulý týden proti silnějším soupeřům jednu hru, tudíž je zde potenciál pro překvapení při odvetě. Vítěz tohoto duelu narazí na MAD Lions.

Poslední šance na play-off, skupinová Bo3 část LEC jde do finále

Carzzy a Neon mají díky výhře v úvodní Bo3 jeden den příprav navíc. I pro ně ovšem platí, že prohra znamená konec v tomto splitu. V play-off jsou totiž jen čtyři místa a polovinu z nich si sebrali hráči KOI a G2.

Hned v pondělí se při prvním Bo5 zápase letošního roku KOI a G2 utkají. V Bo1 části šla hra pro samuraje, nicméně od té doby KOI nalezli formu, kterou měli na konci loňského roku. Mohlo by tak jít o zajímavou sérii a peprnou odvetu překvapivého finále z letního splitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama