Pokud Riot opraví bug hackerů, Jax bude dominovat TFT
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Pokud Riot opraví bug hackerů, Jax bude dominovat TFT

Pokud Riot opraví bug hackerů, Jax bude dominovat TFT

Giry

Giry

1. 3. 2023 08:00

Zadní linka nepřátel nemá s touto kompozicí šanci. Ovšem zatím pouze v polovině případů.

Reklama

Jax bez Mecha traitu dostal velký nerf, ale s aktivním Mecha traitem je oproti poslednímu patchi asi o 15% silnější. Když navíc v aktuálním patchi nemohou jednotky zacílit Hackerima, síla této kompozice se ještě zvýší, když všechny své jednotky posunete do zadní řady. Nepřátelská přední linie se tak celá posune dopředu a váš Jax může bez problémů ničit carry jednotky soupeře.

Pokud Riot opraví bug hackerů, Jax bude dominovat TFT

Tady ovšem nastává problém s bugem. Přední linie jednotek soupeře postoupí dopředu a uvolní místo vašemu Jaxovi jen v polovině případů – když bojujete na své vlastní hrací desce. Pokud bojujete na desce soupeřů, tankové soupeře nevystoupí dopředu, a vy jste proto v 50% hry jen polovičně úspěšní. Pokud Riot tento bug opraví, Hacker Jax se stane obrovsky silný, do té doby je tato kompozice vybalancovaná bugem.

Chcete-li tuto kompozici vyzkoušet, doporučujeme na Jaxe RFC a Guinsoo’s Rageblade. Třetí předmět by měl být defenzivní, tedy například některý z lifesteal předmětů či QSS. Tanky předměty byste měli přidávat na Riven nebo Sejuani.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama