Podrobnosti o novém honor systému
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Podrobnosti o novém honor systému

Podrobnosti o novém honor systému

Little Panda

Little Panda

14. 6. 2017 18:10 10

Jak bude vypadat nový honor systém?

Reklama

V následujícím patchi (7.12) bychom se měli dočkat příchodu nového honor systému, který oproti tomu starému bude mít dopad na některé další funkce League of Legends. Naopak nebudeme již moci honorovat oponenty.

Podrobnosti o novém honor systému

Na konci každé hry se spustí hlasovací obrazovka, kde každý hráč bude moci dát hlas, komu uzná za vhodné, ve 3 různých kategoriích přínosu pro tým.

Za určitý počet hlasů budeme dostávat nové úrovně honoru. Navíc, pokud získáte dostatečný počet honorů za jednu hru, získáte speciální symbol do načítací obrazovky na další hru.

Dalšími odměnami honor systému jsou také klíče, hextech honor kapsle a vzácné skiny Grey Warvick a Medieval Twitch, které bylo dosud možné získat za pozvání určiého počtu lidí na League of Legends.

Podrobnosti o novém honor systému

Na honorovací obrazovce se objeví vždy všichni vaši spoluhráči, u kterých můžete vybrat z následujících 3 typů honorů:

  • Great shotcalling (vedení týmu) - Vedl tým do bojů, správně poukazoval na důležité body na mapě (baron, drak, věže...) a dovedl tak svůj tým k vítěství pomocí strategie
  • Stayed cool (zůstal klidný) - hráč, který se snažil uklidnit zbytek týmu a podporovat ho hlavně po psychické stránce. Sám zůstal v klidu za každé situace.
  • GG <3 - celkově kvalitní hráč

Podrobnosti o novém honor systému


Odměny

Po odhlasování se hráč dostane do obrazovky se statistikami hry, kde lze nově také vidět počet a typ získaných hoorů. Hráč, který obrží nejvíce hlasů získá speciální ikonku ke jménu - pouze na obrazovce se statistikami po dané hře.

Navíc pokud je vaše honor úroveň 3 a získali jste 2 od premade spoluhráčů nebo jednoho nepremade spoluhráče, odemkne se vám speciální symbol na načítací obraovku příští hry.

Podrobnosti o novém honor systému

Každý hráč začíná na úrovni honor 2. Dosáhnout lze až úrovně 5 nebo se propadnout kvůli trestům až na úroveň 0. Dosáhnout úrovně 5 by nemělo být příliš těžké, ale s větším počtem honorů se postup urychluje.

  • Úroveň 0 - Nezískáte odměny na konci sezóny, klíče, hextech honor kapsule, ani symboly načítací obrazovky
  • Úroveň 1 - Získáváte pouze klíče, nezískáte odměny na konci sezóny, hextech honor kapsule, ani symboly načítací obrazovky
  • Úroveň 2 - Získáváte pouze klíče, nezískáte odměny na konci sezóny, hextech honor kapsule, ani symboly načítací obrazovky
  • Úroveň 3 - Získáváte klíče, odměny na konci sezóny, hextech honor kapsule, symboly načítací obrazovky
  • Úroveň 4 - Získáváte klíče, odměny na konci sezóny, hextech honor kapsule, symboly načítací obrazovky
  • Úroveň 5 - Získáváte klíče, odměny na konci sezóny, hextech honor kapsule, symboly načítací obrazovky

S novým honor systémem bude spojeno i získávání klíčů. Čím vyšší je vaše honor úroveň, tím vyšší je šance na klíč. Klíče se nyní budou zobrazovat až po skončení obrazovky se statistikami po hře nebo během přihláení do klienta. Nově také často trestaným hráčům přestanou padat klíče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama