Po internetu kolují uniklé informace o plánovaných skinech, pravděpodobně budou falešné
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Po internetu kolují uniklé informace o plánovaných skinech, pravděpodobně budou falešné

Po internetu kolují uniklé informace o plánovaných skinech, pravděpodobně budou falešné

Giry

Giry

25. 3. 2019 15:00 2

Nevypadají příliš pravděpodobně.

Reklama

Čas od času se na internetu objeví nepotvrzené úniky informací o plánovaných skinech, nových šampionech, reworcích a dalších novinkách. Většinou se ale jedná o náhodně vytvořený seznam, který se nakonec nepotvrdí, ale už jsme byli svědky i úniků, které se ukázaly jako pravdivé.

Dnes se na americkém oficiálním fóru objevil seznam plánovaných skinů pro tento rok.

Ani tentokrát nelze odhadnout, jestli se tyto skiny opravdu objeví ve hře, nebo ne, ale zdá se to nepravděpodobné z několika důvodů. Některé skiny by byly téměř totožné s těmi, které už vyšly v minulosti. Proč by Riot vytvářel například Mecha Vel’Koze, když už ve hře máme Battlecast Vel’Koze. To samé lze říci i o Coven LeBlanc, která by určitě sdílela nejeden motiv s již existující Elderwood LeBlanc.

U některých skinů se zase zdá téměř nemožné je vytvořit tak, aby připomínaly původního šampiona – jak by vypadala třeba Mecha Taliyah? A proč dostala labutí princeznu (Swan Princess) zrovna Orianna, tedy robot s trhanými pohyby, který ladnost labutě určitě nepřipomíná? Možná jsme ale jen příliš skeptičtí a Riot nás příjemně překvapí.

Naopak skiny jako Star Guardian Zoe, Annie a Sona se zdají jako velmi pravděpodobné a nejspíše se jich bez ohledu dnešní úniky informací dočkáme.

Na začátku je také zmíněný nový šampion či šampionka Purra. O novém šampionovi zatím víme pouze to, že se plánuje do role supporta – mága (podobně jako třeba Nami). A pravděpodobně se bude jednat o humanoidní postavu, jelikož k němu Riot vydal obrázek tajemné knihy a křišťálové koule.

Po internetu kolují uniklé informace o plánovaných skinech, pravděpodobně budou falešné

Pouze čas ukáže, co nás čeká. Ještě jednou připomínáme, že seznam skinů na obrázku není oficiální a není jisté, jestli se dočkáme byť jen jediného skinu z něj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama