Plánované úpravy rankedů
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Plánované úpravy rankedů

Plánované úpravy rankedů

Reibl

Reibl

7. 8. 2019 17:00

Riot plánuje upravit demote systom pro Challenger a Grandmaster hráče.

Reklama

Na oficiálním fóru se Riot SapMagic podělil o informace ohledně úprav rankedů. Předně zmiňuje, že celý koncept hodnocených her funguje relativně dobře. Přesto se plánují určité změny, které nejdříve dorazí na PBE servery.

Snižování divizí po prohře

V TFT se vám sníží divize, pokud prohrajete hru, před kterou jste spadli na 0 LP. To platí pro jakoukoliv divizi. Kvůli chybě se hráčům divize nesnížila v případě, že byli čerstvě po promu. Chybu vývojáři opravili a všem se divize správně sníží v případě prohrané hry, na jejímž začátku jste něměli žádná LP.

Krom oprav přijde na řadu velká změna pro Challenger a Grandmaster hráče. Tato změna se dotkne všech front, nejen TFT, ale i Summoner’s Riftu. Původní pravidla zněla takto:

  • Challenger / Grandmaster 0 LP na konci dne → snížení divize
  • Master 0 LP a prohra → přesun do Diamond 1

Nicméně pokud není dostatečný počet hráčů v (Grand)Master divizi, Challenger hráči nemohou spadnout níže. Riot tedy upravuje pravidla pro nejvýše postavené na žebříčku.

  • Challenger / Grandmaster 0 LP a prohra → přesun do Diamond 1

Úprava LP

Vzhledem ke zmíněným úpravám Riot vylepší kalkulaci zisku LP. Bude se jednat jen o krajní případy a změn si nejspíše ani nevšimnete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama