Placené Pro View je nyní k dispozici zdarma
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Placené Pro View je nyní k dispozici zdarma

Placené Pro View je nyní k dispozici zdarma

Reibl

Reibl

6. 4. 2020 15:00

Stačí zadat slevový kód.

Reklama

Před rokem Riot spustil službu Pro View. Jde o speciální placenou službu, která umožňuje sledování profesionálních her přímo z úhlu hráčů. V Pro View si můžete naklikat až 4 synchronizované streamy. Ať už oficiální, tak ty z pohledu hráčů. Vysílání jde zpět posunout, jako třeba na YouTube. Časová osa pak navíc vyznačuje důležité okamžiky. Jedná se tak spíše o doplněk ke klasickým streamům. Služba původně stála od 15 do 20 euro.

Na začátku jarního splitu se služba Pro View opět spustila. Jenže od 20. května se kvůli koronaviru začaly zápasy hrát online. Kvůli tomu služba Pro View nebyla dostupná. Riot pracoval na odstranění problému, jenže se k ničemu nedopracoval.

Lidem, kteří si Pro View v jarním splitu roku 2020, Riot vrátí peníze. Konkrétně celou částku. Navíc je Pro View archiv zápasů pro všechny úplně zdarma. Stačí jít na tuto webovou stránku a zadat kód ProViewSpring2020. Získáte tím přístup nejen k letošnímu jarnímu splitu LCS a LEC, ale také k loňským letním částem, MSI a Worlds.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama