Perkz opouští G2, Astralis budují tým kolem Nukeducka, Broxah zná nové působiště
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Perkz opouští G2, Astralis budují tým kolem Nukeducka, Broxah zná nové působiště

Perkz opouští G2, Astralis budují tým kolem Nukeducka, Broxah zná nové působiště

Filip Vít

Filip Vít

18. 11. 2020 17:00

Přestupy se valí jako lavina.

Reklama

V pondělí se spustila lavina přestupů. Aby vám nic neuniklo, přichystali jsme si pro vás kompletní přehled ve čtyřech nejsledovanějších regionech – LEC, LCS, LCK a LPL. 

Nukeduck povede Astralis příští sezónu

Soupiska zvučných jmen Origenu nenaplnila v uplynulé sezóně očekávání. Xpekeho organizace měla atakovat přední příčky a probojovat se na Worlds, v létě se však nedostala ani do vyřazovací části, tudíž sen o účasti na světovém šampionátu se rozplynul. 

15.září se celek přejmenoval na Astralis a bylo zřejmé, že změny nenastanou pouze u názvu. Nejdříve odešel respektovaný a oceňovaný trenér Guilhoto, jenž zamířil za velkou louži do Immortals. Netrvalo dlouho a Astralis opouští i drtivá většina hráčů – Alphari, Xerxe, Upset, Destiny a Jactroll. Alphari pravděpodobně taktéž poletí do Ameriky, kde by v nadcházející sezóně měl oblěknout dres Liquid. Podle spekulací by Upset mohl vyplnit prázdné místo po Perkzovi v G2 Esports. 

Astralis se rozhodli vybudovat tým na základním kameni “Nukeduck”. K týmu se připojili WhiteKnight, Zanzarah, Jeskla a promisq. Všichni zmínění hráči mají zkušenost s nejvyšší evropskou soutěží, v posledních letech ale působili v regionálních ligách. 

Jak se povede švédské botlince? Vrátí se Astralis zpět na výsluní, nebo mizérie bude pokračovat i s novou skvadrou?

Perkz oficiálně odchází. Spojí se opět se Zvenem v C9?

Osminásobný evropský šampion, vítěz MSI a finalista světového šampionátu hledá novou výzvu. Po pěti letech opouští Perkz G2 Esports, kde se stal ikonou nejen Ocelotovy organizace, nýbrž celé evropské soutěže. 

Poslední dva roky jsme mohli vidět chorvatského hráče vidět primárně na spodní linii, když uvolnil místo na midu pro Capse. Zdá se ale, že role střelce Perkze omrzela. Podle neověřených zdrojů se pravděpodobně vydá za dobrodružstvím do Ameriky, kde by se měl znovu sejít se Zvenem, jenž působí v Cloud9

Kdo vyplní prázdné místo po kapitánovi v G2 Esports zůstává zatím záhadou. Kolují spekulace, že by do týmu mohl zavítat Upset, nebo dokonce Rekkles. Vzhledem k tomu, že Hylissang prodloužil smlouvu ve Fnatic a Rekkles se údajně dost činí o to, aby do týmu přišel Nisqy, který by měl nahradit Nemesise, si myslíme, že do G2 spíše přijde Upset, nebo jiný střelec.

CLG hlásí dvě posily

Do CLG míří dva evropani. Z LEC po vydařené sezóně si vyzkouší americkou soutěž toplaner Finn. Po jeho boku usedne dánský lesapán Broxah. Oba evropští zástupci se probojovali se svými týmy do základních skupin na Worlds. V CLG budou společnými silami chtít vrátit zašlou slávu organizaci, která se v posledních letech trápí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama