Patrik s Denykem vyhráli české derby, Misfits už se musí o první místo dělit!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Patrik s Denykem vyhráli české derby, Misfits už se musí o první místo dělit!

Patrik s Denykem vyhráli české derby, Misfits už se musí o první místo dělit!

Honza Fremut

Honza Fremut

21. 6. 2021 13:54

Druhý týden LEC vynesl na první příčku G2 Esports.

Reklama

Druhý víkend letního splitu evropské LEC je za námi! Dočkali jsme se napínavého derby českých hráčů, ale také propadu Astralis, kteří po prvním týdnu drželi druhé místo. Naopak bezchybný víkend se podařil Fnatic, čímž si známý tým odčinil nepovedený vstup v prvním týdnu. 

Výsledky všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu.


České duo z BT Excel porazilo MAD Lions

S příchodem českého supporta Petra “Denyka” Haramacha do BT Excel se českým fanouškům nabídla jedinečná příležitost nejenom sledovat poprvé v historii českou botlane, ale také se mohli těšit na velmi zajímavý souboj mezi BT Excel a MAD LIons, kdy se na Riftu potkají v součtu čtyři čeští hráči. Tento historický zážitek se udál minulý pátek a zajisté si ho užili nejenom Češi.

Ačkoliv po laning fázi hra vypadala lépe pro MAD Lions, britsko-norské spojení v podání junglera Dana a midlanera Nukeducka dokázalo skvěle zahranými teamfighty hru otočit ve prospěch britského týmu a BT Excel si tak mohli připsat druhou výhru v letním splitu. Nutno ovšem uznat, že tým zatím nepředvádí ideální výkony a po dvou týdnech se tak nachází na šestém místě se skóre 2-3. MAD Lions na straně druhé sice odešli z tohoto souboje jako poražení, ale v tabulce jim patří třetí místo a mohou tak být zatím spokojenější.

G2 Esports vyhráli Match of the Week a dotáhli se na Misfits!

Po prvním týdnu se na vrcholu tabulky překvapivě objevila dvojice týmů, u kterých by to nikdo nečekal. Nebyl to nikdo jiný než Misfits a Astralis. S postupem času se ale v každém sportu odděluje zrno od plev a důkazem jest především propad Astralis, kterým se ve druhém týdnu nepovedlo vyhrát ani jednu hru a propadli se až na šesté místo. Jedním z jejich přemožitelů byli právě Misfits, kterým stále patří první místo, ale nyní se o něj již musí dělti s G2 Esports. 

A druhým týmem, který Astralis uštědřil porážku nebyl samozřejmě nikdo jiný než parta vedená Capsem. Jejich hlavním zápasem druhého týdne byla ale především bitva s Rogue, ve které se fanoušci dočkali 52 killů. Celá hra trvala 39 minut a 39 sekund a když G2 Esports zničili soupeřův nexus, jejich goldový náskok činil necelých 10 tisíc goldů. S největší pravděpodobností takto bláznivou hru ještě fanoušci v letním splitu neviděli.

Patrik s Denykem vyhráli české derby, Misfits už se musí o první místo dělit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama