Patrik narazí na G2 Esports, Fnatic se pokusí probudit
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Patrik narazí na G2 Esports, Fnatic se pokusí probudit

Patrik narazí na G2 Esports, Fnatic se pokusí probudit

Filip Vít

Filip Vít

3. 7. 2020 15:30

Čtvrtý týden LEC se hlásí o pozornost.

Reklama

Po dalším týdnu se reflektory v berlínském studiu opět rozzáří. MAD Lions se osamostatnili na vrcholu tabulky a první příčku se pokusí udržet i ve čtvrtém týdnu nejvyšší evropské soutěže, která začíná dnes v 18:00. 

Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravé části webu, kde mimo jiné jsou k dispozici výsledky předešlých klání.

Tento týden se LEC mimořádně odvysílá z domovů komentátorů. Jeden z nich – Quickshot – se totiž před pár dny dostal do styku s člověkem nakaženým COVID-19 a v současnosti čeká na výsledek testů, jestli je on sám nakažen. Riot tedy nechce ohrozit vysílací štáb dalším rozšířením nákazy.

Odpíchnou se Schalke 04 finálně od dna?

Jediným týmem v LEC, jenž si na své konto nepřipsal ani jednu výhru, je fotbalový gigant Schalke 04. Organizace prožívá identický start jako na jaře, když po třetím týdnu s bilancí 0-7 ztrácí na předposlední celek dvě výhry. Excel Esports mohou být ve čtvrtém týdnu klidní, neboť je Schalke pravděpodobně v počtu výher nevyrovnají. Hráči v modrém se totiž utkají s prvním celkem tabulky MAD Lions a ve druhém dni to nebudou mít o moc jednodušší, když je vyzvou Fnatic, kteří jsou sice aktuálně na proherní vlně, o to větší hlad ale bude parta kolem Rekklese mít. 

Jak dlouho se SK Gaming udrží na předních příčkách?

Od SK Gaming se toho letos v létě moc neočekávalo. Vždyť Trick a spol. okupovali celé jaro spodní příčky tabulky a největší počet výher přišel až v samém závěru základní části, kdy některým týmům už o moc nešlo. S lehce pozměněnou sestavou se ale SK Gaming drží překvapivě v první polovině tabulky, když skalpovali velikány jako jsou G2 Esports nebo Origen. Ani ve čtvrtém týdnu to hráči v bílých dresech nebudou mít snadné, neboť se jim do cesty postaví v pátek Fnatic a o den později Rogue.

TH tip pro první hrací den: Rogue vs. Origen Šlágr kola začne v pátek kolem deváté večerní. Xpekeho organizace změří síly s Rogue, kteří se prsí na druhém místě. 

TH tip pro druhý hrací den: Misfits vs. MAD Lions Lvíčata se pokusí udržet na vrcholu. Zhatit plány se jim pokusí zmetci, kteří byli minulý týden bezchybní. Obstojí česká dvojice v barvách MAD Lions i tento týden?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama