OWL: Preseason Matches
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek OWL: Preseason Matches

OWL: Preseason Matches

Michal Kovář

Michal Kovář

6. 12. 2017 07:00

Začínáme již tento čtvrtek.

Reklama

Jedenáct z dvanácti týmů se zúčastní několikadenní předsezónní přípravy. Philadelphia Fusion bohužel na poslední chvíli oznámilo, že se z logistických důvodů hráči nemohou zúčastnit. Konkrétní komplikace, ani jakých hráčů se týkají, nebyly zveřejněny. Pravděpodobně by se mohlo jednat o problémy se získáním víz. Soupiska Fusion se totiž skládá z 12 hráčů pocházejících z 9 zemí po celém světě a v neposlední řadě dalšího cizince na postu trenéra. Nestalo by se tak ani poprvé. Na proběhlém World Cupu se s obdobnými komplikacemi potýkala Čína, kdy hrozilo, že si někteří hráči nestihnou obstarat potřebné dokumenty.

OWL: Preseason Matches

Mezeru po Philadelphia Fusion narychlo zalepil San Francisco Shock, kteří v přípravě odehrají o jeden zápas navíc. Nemělo by to však být na škodu, předsezónní "turnaj" je mnohem více o prezentaci týmů, hráčů a arény než o výsledcích. V našem časovém pásmu se na první zápasy můžeme těšit v noci z 6. na 7. prosince, a to v brzkých ranních hodinách. Pouze duel mezi Los Angeles Gladiators a London Spitfire se odehraje v příjemném čase i pro obyvatele Evropy. Lepší časy by mělo přinést až druhé kolo, které se zřejmě bude odvíjet od výsledků z předcházejícího dne.

Rozpis:

Časy odpovídají našemu časovému pásmu.

OWL: Preseason Matches

OWL: Preseason Matches

Online stream:

Všechny zápasy se odehrají v nově postavené Blizzard aréně v Los Angeles. Celá akce bude zároveň dostupná na Twitch kanále Overwatch.

Klasická sezóna se otevře úvodním zápasem mezi San Francisco Shock a Los Angeles Valiant už 11. ledna v 1:00 ráno.

Podíváte se na duel Spitfire a Gladiators?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama