Ovilee May končí ve vysílání LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Ovilee May končí ve vysílání LCS

Ovilee May končí ve vysílání LCS

Filip Vít

Filip Vít

8. 6. 2020 13:00

Kdo bude v létě provádět rozhovory s hráči v americké soutěži?

Reklama

Jedna z nejznámějších osobností něžného pohlaví oznámila, že ji v nadcházejícím splitu neuvidíme na obrazovkách americké soutěže.

S lítostí vám musím oznámit, že v létě nebudu součástí vysílání LCS. Posledních několik let jsem strávila tím, že jsem vás – fanoušky spojovala s vašimi oblíbenými hráči bezprostředně po každé hře. Věřím, že jsem do rozhovorů dávala kus sebe a přinesla trochu zábavy. 

Ovilee působí v LCS už od roku 2017, kde mimo rozhovorů psala také zprávy pro severoamerický region. Předtím se starala v týmu Liquid o sociální média. Nyní se americká moderátorka rozhodla, že je na čase odejít ze záře reflektorů.

Fanoušci smutní, ale Ovilee přislíbila, že na svých kanálech bude díky více času aktivnější. Navíc se nechala slyšet, že pracuje na zajímavém projektu. Na bližší informace si však budeme muset ale počkat. 

Otázkou je, kdo zaujme její místo v letním splitu LCS. Žhavou kandidátkou je Gabriella “LeTigress” Devia-Allen, která uváděla Monday Night League a rozhovory si vyzkoušela i na pódiu nejvyšší americké soutěže v létě minulého roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama